Penger å spare :-) 750 kr på under tre måneder :-)

 

Ja noen vil nok mene at mor er litt inhabil, som har tre døttre som jobber på KIWI. Men mor handler alltid der det lønner seg og hun får mest og best for pengene.

Så med mange munner og mette blir my handlet inn i Sverige. Og den som ikke mener det lønner seg ser ikke på prisene når de gjør sin handel. For helt vanlige ting som melk, sukker, mel, bakepulver og kafe med mer er nesten halve prisen i Sverige.

Men frukt og grønt lønner det seg ikke kjøpe i Sverige, der får man helt klart den beste handelen på KIWI. De har bra grønnsaker til en grei pris, og ikke minst får man 15 %. Noe som for meg utgjør 750 kr på under tre måneder i Trumf bonus, og det er jo virkelig noe å ta med seg. Jeg lager jo all mat fra bunnen av så her gåre det en del fukt og grønt.

Så nå er planen at Trumf bonusen min en dag skal hjelpe meg litt på vei til bake til Cartagena Colombia og min kjære familie der. Maten må jeg jo kjøpe uansett så hvorfor ikke ta med seg denne gode fordelen man får med og handle på Kiwi.

Men håper jeg kan dra om ikke så lenge for jeg vet min søster nå venter på og få treffe meg, og jeg venter veldig på endelig på og treffe henne også.

Føler savnet til dette fantastiske stedet som jeg føler meg så hjem vær dag.

xoxo Jacqueline

 

Vi feirer 4 juli

I dag var det tid for feiring av 4 juli og cruising i Lillestrøm. Mor og dronninga var på plass i forsetet på Buicken.

Dronninga og sjefen styrte skuta, og dama var riktig kledd for anledningen.

Her var det mye å se på for dronninga, og det var mange som ville se på henne også. Hun ble både filmet og jeg og dronninga stoppet og måtte stille opp til fotografering. Stas og gå sammen med denne dama for hun blir sett 🙂

En pause med forfriskninger måtte vi jo så klart ha 🙂

Noen måtte leke seg litt også :-)))

Ja vi kosa oss alle sammen, mye spennende å se på her ja 🙂

Så klart var det også mors burger til middag i dag. Så nå er det bar å se frem til 20 juli da er det Colombia som skal feires <3

xoxo Jacqueline