Liv og røre :)

Ja i dag har det vert litt liv og røre i huset,mor liker seg da 🙂 Disse to damene har tatt på seg en malejobb i ferien,flinke jenter <3 i morgen drar de på for og ha litt kos og hygge med Martin  5 år 🙂 Victoria og Shari har også vert innom og besøkt sin mor i dag,voksene fine fornuftige damer begge to <3

I morgen drar denne lille feriegjesten hjem og så,så da blir det stille for mor.Blir noen dager med bare mor ,Chanel og Pepsi men vi skal nyte det fine været til det fulle med turer og hagejobbing 🙂

Ha en fin høstferie alle sammen 🙂

xoxo Jacqueline

 

Winerschnitzel

Jeg er ikke noen stor elsker av svin men dette syntes jeg er en grei måte å bruke svin på.

Oppskrift :

 • Bank kjøttet jevnt,men ikke helt flatt.
 • Krydre med salt og pepper
 • Dypp kjøttet i mel,rist av det overflødige
 • Vend kjøttet i pisket egg
 • Vend det så i brødkrumme
 • Stek kjøttet så i rikelig med olje

Da er det bare og kose seg 🙂

xoxo Jacqueline

Mobbing alle må ta ansvar.

Jeg blir så trist når jeg leser at barn blir mobbet i skolegården og de voksene som skal ha ansvar er mest opptatt av og prate med hverandre.Det er da virkelig jobben dems og være ute sammen med barna og sørge for at alle har det bra.Disse burde finne seg noe annet og drive med,for det er jo vi voksene som må være der og slå ned på slik før det kommer for langt!

Men det er jo ikke bare barn som mobber, en del voksene er også mobbere.Mange blir mobbet på arbeidsplassene sine,jeg vet fler som har gruet seg til og gå på jobb pga dette.Voksene vet bedre og bør tenke seg om ! 

Når du gjør noe mot en annen som du i utgangspunktet vet er sårende,nedverdigende eller ufint så er du en mobber.Når du gjør det gjentatte ganger er det ikke noe tvil om at du er en mobber.Føles sikkert ikke så alvorlig for den står bak men.For dere er som regel selvopptatte mennesker som liker følelsen av og ha en form for makt.Så skal vi stoppe mobbing blant barn så må vi vel begynne det forebyggende arbeidet hos den voksene garde.

Kanskje på tide og stoppe på for noen og en hver,tenke hva kan jeg gjøre annerledes ? Hvordan er jeg mot andre ? Snakke med våre barn om at det som er en bagatell for deg kanskje ikke føles greit for andre.Som regel så er det ikke så vanskelig og forstå hvis man tenker hvordan ville jeg likt dette ! Så er det jo lov og  gå i seg selv og forandre 🙂

xoxo Jacqueline

Makrell i form

I dag var det bar meg og far til middag så da ble det makrell i form.Mor er glad i fisk men liker og gjøre litt annet med den en bare og slenge den i en panne og steke litt på den.

 

Maten skal jo også se bra ut,dess uten er disse grønnsakene med farge sunne for kroppen 🙂

Oppskrift :

 • 3 makrell, fileter
 • 6 litt store poteter i skiver
 • 1 løk i skiver
 • 4 tomater i skiver
 • 1 hakket hvitløkfedd
 • 100 g spinat
 • 1 paprika i strimler
 • sitronsaft
 • olje
 • salt og pepper
 • hakket dill

Sett ovnen på 200 grade.Smør en ildfast form.Legg potet,løk,hvitløk,dill,spinat,paprika og tomat lagvis i formen.Ha på salt,pepper og litt olje,stek det så i 15 min.Pensl makrellfiletene med olje på skinnsiden,ha salt og pepper på begge sider.Drypp saft fra sitron på kjøttsiden.Legg makrellfiletene på toppen av formen med skinnsiden opp.Stek videre i ca 10 min.

Her ble det mye gode smaker 🙂

xoxo Jacqueline

Høst ferie.

Ja da er det ferie for skolebarna,noen er her og noen er der.Men i morgen blir det bare mor på morgenen .

ikke helt alene da,har jo hundene som holder meg med selskap.Den lille frøkenen som er her på ferie er jo en lykkepille i seg selv,her kan man ikke annet en og smile når hun er i nærheten.

Håper på en like strålende dag i morgen,da blir det lang tur på mor og hundene.Blir også litt jobbing i hagen med og plante ned litt løk i bedene.Kafe og litt kos i solen skal også prioriteres 🙂

xoxo Jacqueline

 

 

 

Kos med vanner :-)

Ja gårsdagen var helt super samen med gode vanner.God mat og drikke,latter og fjas.Man kan da rett og slett ikke ha det bedre på en lørdagskveld.

Her satt  vi ute og fyrte på peisen til langt ut i de små timer.Veldig hyggelig og kunne sitte ute og kose seg den fin høstkveld 🙂

xoxo Jacqueline

Kongekrabbe lag :-)


I dag skal i vi kongekrabbe lag,og jeg skal lage noen sauser å ha med.Men hva skal man velge tro,er jo så mye som ser godt ut.

Vel det ble Tartarsaus :

Bland 1 ss hakket løk,1 ts sitronsaft,1 ss hakket sylteagurk,1 st hakket kapers,0,5 ts dijonsennep,1 ss hakket perslille og 375 g majones.

Grønn gudinnedressing:

Bland 1ss hakket g majones,4 mosede ansjosfileter,4 hakket vårløk,1 presset hvitløkfedd,3 ss hakket persille,3 ss hakket gressløk og 1 ts estragoneddik.

Montpellier-smør :

Pisk 250 g mykt smør kremaktig.Forvell 100 g spinat,la det renne av seg.Klem ut så mye vann som mulig,grovhakk og ha det i kjøkkenmaskinen med 2 ss hakket persille,1 ss hakket estragon,1 ss hakket sylteagurk,1 ss hakket kapers,2 ansjosfileter,2 hardkokte eggeplommer,1 ts sitronsaft,2 ss olje.Kjør det fint og ha i smøret.Bland godt og krydre med sakt og pepper.Serveres romtemperert.

Da er det bare å se frem til en hyggelig aften med gode venner.

Ha en soper Lørdag alle sammen 🙂

xoxo Jacqueline

 

Min største svak het.

Er at jeg vil at alle andre skal være glade,gir heller til andre enn og unne meg selv av det lille jeg har.Hadde jeg hatt mer og gi så hadde jeg gjort det,for jeg er mor<3 kan jeg hjelpe mine venner så gjør jeg gjene det uten og forvente noe mer en en takk,er en glede og kunne hjelpe.Da er det jo letter og be om hjelp selv også,noe jeg ikke er så veldig flink til da :-))))

Jeg har viet mitt liv til min familie,noe som gjør at jeg sitter igjen i dag med litt begrensede muligheter videre her i livet.Men angrer jeg,nei!Har prøvd så godt jeg kan for at mine barn skal ha det bra,jeg vet jeg ikke kunne gjort mer jeg.Har god samvittighet jeg,har nok gitt mer en mage andre ville ha gjort.

 

Så nå sliter mor litt,vanskelig og komme videre som bare mor snart 50 ! Nei det er ikke lett og skape et liv for seg selv nå,uten utdannelse og opp i åra og med en kropp som ikke er helt med.har søkt noen jobber igjen i dag men vet jo at det ikke er noen som gir noen positiv tilbakemelding så det begynner og føles ganske så bortkastet og sende disse søknadene da .Min svakhet er jo at jeg også ikke klarer og lyve på søknader,tenker det vil møte deg i døra en da jeg da 🙂 Ærlighet varer elle <3 og ta vare på de man er glad i .

 

xoxo Jacqueline

Lånekassen sikkert en fin ordning

Ja hvis du er over 18 så er du under 18 så er det en helt annen sak med de nye reglene. I 2014 fikk Cassandra  1850 kr i måneden og utstyrsstipend  på 960. 2015 får hun 0 i måneden og 960 som en engangs utbetaling til utstyr.Hvorfor,jo de går ut fra inntektsåret 2013 på foreldre. Men siden Cassandre bor og blir forsørget av som har  bare barnetrygd som inntekt fra oktober 2014 så skulle man tro det gikk og klage på dette.

Ja det syntes de på lånekassa at jeg skulle,men! Lite sannsynlig at dett spiller noen rolle,for der går de på begge foreldrene og det spiller ikke noen rolle at hun bare er hos mor nei.Men du må gjerne klage for da har du jo gjort det,ha ha sier jeg.Ja dette må jeg jo si er en forandring som kommer de som trenger det til gode.Blir bare sliten og oppgitt jeg når systemet er blitt slik at for og få noe må du være i en gruppe som aldri har betalt skatt til den Norske stat !

xoxo Jacqueline

 

Forelsket

Da er mor hundepasser en ukes tid,og vi er forelsket noen og en vær <3

Denne dama var litt skeptisk til og begynne med på om hun skulle like det lille dyret da :-)))

Men greit da hun er jo så søt så det får gå da :-))))

Men Pepsi han er virkelig betatt av den lille søte frøkenen som er på besøk ja <3

Ha en fin kveld 

xoxo Jacqueline