Når tiden stopper

Mors største støtespiller flytte ut fra hjemmet i dag,og når hun startet flytte prosessen ville ikke klokka mer.

Denne vakre jenta starter sitt nye liv i dag, blir by jente i Oslo.

Mor er så stolt og glad for at jenta er selvstendig, og starter sitt  som voksen. Men trist å se det tomme rommet, jeg er jo en mor da 🙂

Lykke til kjære venn dette klarer du, og mami er jo der <3

xoxo Jacqueline

For smart til å bli influencer :-)))

Noen influencer kommer jeg aldri til å bli, det er jeg for smart til. Jeg har jo lært av livets skole jeg. Har sett livets realiteter, og lært av det.

Ble mor som 17 åring, var ikke noe blogg og skrive å bli rik på da nei, da ble man bare sett ned på. Måtte jobbe å bevise for verden at dette kunne du F meg takle.

Galskap var ikke noe stort den tiden, da ble du sett ned på.

Må virkelig si at tiden har forandret seg. Men jeg har levde et liv som ikke er det normale. Har 8 fantastiske barn, som, har god folkeskikk. Lært og jobbe, og at ingen ting kommer gratis. Kan ikke noe annet en å være stolt som mor jeg.

Har oppdratt en gjeng med fornuftige barn, og det er jeg veldig stolt av <3

Selv har jeg jobbet for at de skal ha det best mulig, og ikke minst for at jeg også har hat det bra.

Mitt liv er et ekte liv, med sorger og gleder. Ikke skapt for å lage spenning for å tjene penger !

xoxo Jacqueline

Andre muligheter

Noen ganger må man se andre muligheter i livet, og jobbe for å gå de veiene. Se at man kan oppnå mer hvis man bare jobber for det.

Hvis man vil nok, og ikke gir opp så kan man klare alt.Sikte oppover og ha troen på seg selv, Med troen på seg selv, og litt trass så kommer man nok langer her i livet har jeg tron på.

Men det er ingen ting som kommer gratis, man må gjøre en innsats selv. Kan ikke sitte og vente på at ting skal ordne seg av seg selv.

Må tenke seg om og se hvor enn vil i livet.

Nå er tiden inne for meg og  gå litt videre tenker jeg.Barna flakser ut og jeg kan tenke på meg selv. Er jo ikke noen barnebarn som trenger meg heller. Ja da kan jeg jo bare spre mine vinger, og egentlig finne på noe galskap.

Trangen til det kommer jo bare mer og mer.

Så  det trauste livet er jeg lei, hva skal jeg finne på da tro ? Er jo aldri for sent å starte med noe nytt;forandring og nye utfordringer er jo bare sunt <3

xoxo Jacqueline

 

Litt sykt!

Jeg, Cassandra og mamma var på en svensketur for å handle inn litt mat, og vi er innom mange butikker vi. Etter en runde med mange butikker setter jeg meg inn i min bil og denne lappen sitter undre vidusviskeren på bilen min.

Vi var tre damer på tur mamma, jeg og min datter Cassandra. Så jo at det var en mann som så veldig mye på meg, litt ubehglig syntes jeg! når noen ser på deg og kler nesten av deg med blikket!

Men på butikk nr 2 så gikk jeg i en annen retning, hen så på meg og prøvde og få øyekontakt men jeg gikk en annen vei, Når jeg kommer ut fra butikk nr 3 finner vi denne lappen på bilruta.

Jeg trodde jo først at det var noen som hadde vert borti bilen og var så ærlige at de hadde satt en lapp på ruta på bilen, men nei da.Det var jo noe helt annet, skal jeg ta det som et kompliment, syntes det er litt er litt ekkelt at man blir oppservert på den måten.

Er vi damer bare noe man kan pukke, jo vi vil vil bil sett og satt pris på men dette blir litt feil!

xoxo

Jacqueline