En stygg ulykke :-)

I dag skjedde det en stygg ulykke her 🙂 Ja mammas lille gutt Adrian skal flytte til den store byen Oslo. Så under en telefonsamtale ut i solen så gikk det fryktelig galt :- ( mors telefon gikk rett ned i stenene og entre med svart skjerm. Den døde ikke helt fullstendig, den har fortsatt følelse når jeg stryker over skjermen så jeg kan ta den hvis den ringer men det er det .

Ja ja Da var det bare og gå på nett og bestille seg ny telefon da, for telefon må en jo ha. Nå blir det noen dager med telefon fri for meg, men det er kanskje ikke det verste 🙂 Det verste var at jeg egentlig ikke hadde tenkt å bytte telefon nå da.

Ingen vits i å bli sur og irritert det hjelper ikke for noen ting. Får heller glede seg til den nye telefonen kommer og kose seg med det 🙂

xoxo Jacqueline
 

 

Når du har en super dag på jobb :-)


Ja med verdens beste jobb på Aur Gjestegård, så blir man så full av energi eter en vakt på 7 timer så er det ikke noen skak og komme hjem og stille seg på kjøkkenet og lage middag til familien 🙂

Jeg har en jobb som ikke gjør meg sliten eller lei av mat, så når jeg kommer hjem til mine så er dt ikke noe problem og lage god middag til de hjemme heller 🙂 Det e vel et tegn på at trivselen er stor, og at jeg elsker det jeg driver med.

Jeg elsker jobben jeg har, og det kommer mine til gode. For når mor trives så blir det bra for alle 🙂

Jeg må si det at jeg blir satt så pris på i den jobben jeg har gjør livet mitt så godt 🙂 Det er bare så herlig å være meg om dagen:-)

Så på Aur Gjestegård finner du meg blid og glad 🙂

xoxo Jacqueline

Livet smiler til meg :-)

ja livet smiler til meg om dagen, og jeg skal smile tilbake 🙂

Påsken gav jo en sjanse til og invitere alle 8 barnene på middag, men det vil jo ikke si at det passer for alle. Men jo da alle kom på påskelam hos mor, og de som ikke spiste lam fikk sitt ønske oppfylt.

Og litt bonus familie som var med varmer en mors hjerte så utrolig, dette setter jeg så stor peis på  🙂 Hyggelig med små føtter som løper rund i huset, bare elsker det 🙂

Og når man i tillegg har verdens beste jobb og gå til så kan man vel ikke annet enn og smile stort 🙂

Trives så utrolig med å ha en super familie og en familie som har valgt meg. Og verdens beste jobb med de beste kollegaene man kan tenke seg. da er jo livet bare helt topp 🙂

xoxo Jacqueline

 

Kylling filet fylt med skinke og ost


Denne retten er en favoritt i dette huset. Den er enkel og grei å få til, så jeg anbefaler å prøve.

Kutt kyllingfileten opp mitt på og brett den ut. Krydre med salt, pepper og hvitløk. Legg så på skiver med ost og skinke.

Brett så kyllingfileten sammen of fest den med en tre stikke. Krydre med salt og pepper. Rull fileten så godt i hvetemel, så i sammen pisket egg før den rulles godt i brødkrumme.

Stek så fileten i varm olje til den får en fin gyllen farge.

Legg så filetene over i en ildfast form og gjennomstek de i stekeovnen 7-15 min alt etter så store de er.

Jeg serverte kylling fileten med mangosalat og chips.

Da er det bare og kose seg 🙂

xoxo Jacqueline

så var ventetiden slutt :-)

Mor har telt ned dager og timer, og nå er endelig ventetiden slutt. Mor og bestekompis Nils dro til Gardemoen for å hente hjem gutten.

Rastløs og utålmodig som mor var så dro vi i god tid ja……….

Måtte jo ha tid til kafe og noe og bite i da :-))))

Mor elsker jo flyplasser og steder der det ferdens mange mennesker 🙂

Endelig var gutten hjemme hos mor 🙂 Hun har savnet så fryktelig, men vet at gutten har hat det fint.

xoxo Jacqueline

Da er det i gang


Dressen er på og klar for vrengefest, så nå er det i gang. Men dressen er jo ikke vrang da, og det møtte jeg mange på senteret som ikke hadde heller. Så skal de vrenge dressen så blir det vrang dress resten av russetiden da :-)))))

Nå blir det en tid med mye fest, fyll og moro, men jeg håper at de fortsatt bruker hodet. Er slettes ikke slik at mor ikke unner russen å ha det gøy, heller tvert i mot. Men er ikke fritt for at hun er litt engstelig for jenta si det er jo så mye dritt å høre vært år om voldtekter og annen dritt i russetiden.

Mor kan bare si, ha det gøy i russetiden og kos dere. Men bruk hodet det er ikke kult og ødelegge sitt eller andres liv bare for at man tror man er tøff. Det som er tøft er de som sier NEI. Ta vare på dere selv og værandre 🙂

xoxo Jacqueline
 

Fyller opp :-)

Snart er påsken her og det er på tide å fylle opp lagrene. Mor liker å ha det meste tilgjengelig slik at det bare er å gå og hente. Får jeg et innfall og vil lage noe digg så har jeg det meste kan man si :-)))

Og da bærer selvfølgelig turen over til Sverige, vil jo ha mest mulig for pengene når man har mange munner å mette. Ikke for det traff på min herlige arbeids kollega, og de er bare to. Men hun handler alt i Sverige, for her er det virkelig penger å spare.

Vi er jo heldige som bor så nære at det bare er å svippe over og handle. Men det blir ikke en tur uten pizza på 93 an, den er bare sååååå god. Må være lov og kose seg litt også da 😉

Og her er litt, og ikke alt av det som skal sorteres, deles opp og stables. Noe skal i fryseren, noe i hyller å skap.

Jeg tror nesten jeg har et lager med større mangfold enn det vi har på jobb :-))))) Fryserene er også fulle så her skal vi nok klare oss over påsken uten å bruke tid på å handle 🙂

xoxo Jacqueline

Helstekt kylling på en seng av grønnsaker

Dette er en rett som nesten gjør seg selv, men ser imponerende ut for de som ikke vet bedre :-)))

Du trenger :

1 stor kylling legg den gjerne i saltvann overnatten

1 løk

4 gulerøtter

5 poteter

0,5 kålrot

0,5 kålhode i litt store biter

2 hvitløkfedd

1 sitron

timian

basilikum

100 g smør

pepper

salt

 

Kutt opp grønnsakene og legg i bunnen  av en passe stor form. Bland smør og urter sammen. Lag så lommer under skinnet på kyllingen og legg inn smør. Vask og legg sitronen hel inn i kyllingen og bind den opp. Krydre kyllingen med salt og pepper, legg noen smør klumper og timian kvister på.

Fyll litt vann i bunnen av formen og stek på nederste rille i ovnen i  1,5 til 2 timer. ha på litt smør under steking også.

Jeg serverte sopprisotto til, men man behøver ikke noe annet en grønnsakene til .

xoxo Jacqueline
 

Teller ned til gutten kommer :-)

Mors lille god gutt har vert på Bali siden i begynnelsen av Januar, og mor syntes det har vært fryktelig lenge. Men nå teller mor ned dager til hun drar til Gardermoen å henter gutten sin 🙂

Om 6 dager så her mor på plass, og hun er redd for at tårene sitter løst 🙂 For hun har savnet denne gutten noe helt fryktelig. Vi to er jo de som koser oss mest sammen over en god kopp kaffe, og det er slettes ikke Evergood ! Vi to drikker ikke hva som helst slakks skvip nei :-))))

 

Gutten til mor har nok hat det fint på Bali han 🙂 Men jeg tror også han savner sin mami nå. har fått det inntrykket fra våre samtaler, og det varmer mors hjerte:-) Snart, snart, snart , Jaaaaaa 🙂

xoxo Jacqueline

Foccacia

Men Lasagne til middag så er det på sin plass med nystekt foccacia til. Godt i seg selv med masse smør på også 🙂

Du trenger :

1 kg hvetemel jeg bruker tipo 00

1 pakke tørr gjær

2 ts salt

6 dl vann

2 dl olivenolje

oliven

soltørkede tomater

rosmarin

havsalt

  1. Start med å blande salt med tørrgjær og hvetemel, bruk gjerne det italienske pizzamelet Tipo 00. Tilsett cirka 6 dl vann og rør deigen raskt sammen uten å elte ? husk at foccaciadeig skal være klissete.
  2.  
  3. Ha litt ekstra hvetemel i bollen før du dekker den med plastfilm og setter den til heving i kjøleskap over natten, eller et par timer i romtemperatur.


 

                                       Smør en ildfast form med en desiliter olivenolje, ha i deigen og trykk den godt ut i formen. Lag små hull jevnt over i deigens overflate, og fyll disse hullene med ennå en desiliter olivenolje. Stikk soltørkede tomater inn i deigen, legg på oliven hvis du ønsker det. Strø over med Rosmarin og havsalt. La brødet have litt, jeg lar det stå en time tid. Stekes på 220 grader i ca 20-25 min. Eller til brødet er gjennomstekt. Avkjøl på rist.

Er godt til supper og gryter, men står godt alene også 🙂

xoxo Jacqueline