Men ærligtalt da jenter !

Det skal fikses  pupper og lepper, men ærligtalt da jenter. Dere blir jo ikke penere, selv om dere tror det! Så syn at dere ikke ser det selv at dere ser ut som plastikk prøvedukene jeg jobbet med når jeg jobbet i klesbutikk.

Og det er jo pastikk dukker som liksom skal være perfekte. Men slik skal jo ikke du være for du er jo ikke støpt i en form.

En sunn og glad kropp er en perfekt kropp, et er faktisk greit og være en kilo for tung eller for lett.

Men ikke si at du ikke har sett det når du er blitt for tykk ler for tynn. Det er bare tull, det er jo ditt speilbilde du ser.

Hjelper jo ikke og legge seg og dra dyna over hodet, det er u som må ta tak, men ikke under kniven.

Det vakreste du kan bli er å være deg selv <3

xoxo Jacqueline

 

 

Handler ikke om alder :-)

Når jeg var yngre så tenkte jeg at jeg ikke skulle bli som min mor ,eller andre snusfornuftige voksene. Men jeg har lært med årene at det ikke bestandig handler om alder, men de erfaringene man har fått her i livet. For med årene er man jo borti både det ene og det andre privat og yrkesmessig, og an lærer om man vil eller ikke 🙂

Regler og rettigheter er jo ikke noe man som ung er så veldig inne i, og dessverre så blir vel en del unge litt lurt der. Men de vil jo ikke at mor eller far skal bry seg heller for de er jo voksene 🙂

Jeg er en av em som trodde jeg var sååå  voksen at jeg kunne det meste ja 🙂 Men nei da, det var jeg jo ikke  Og har lært i dag at det er lurt og høre på de som har litt mer erfaring enn deg, for det er nok noe og lære hos noen.

Med et åpent sinn og fornuft så kommer man langt. Da ser man rett og galt, og det handler ikke alltid om alder. Men det er litt lurt og høre på hva de som har erfart ting her i livet sier, men det er ikke alltid rett.

Det finne jo alltid regler for det ene og det andre man kan finne på nett også:-)

Det handler ikke om alder, men man må bruke den stemmen man ha . Det er jo ingen som er tanke lesere 🙂

xoxo Jacqueline