Søndag kveld, og nå er det helg <3

Da er en arbeids helg over med kjempe koselig 80 års lag, og barne dåp i dag.

Hyggelig og kunne jobbe i pent pyntet lokale, meg hyggelige gjester og kolegar  <3 Og selv om klokka er 0200 får man drar hjem fra jobb , så vet man at alt er klart til et nytt selskap i morgen. Man kan lene seg tilbake noen timer med god samvittighet.

Det er deilig og komme på jobb i ny pyntet lokale igjen klokken 1100, og vite at alt er på stell <3

Og nå en sen søndags kveld er det endelig helg for mor,og nå skal det nytes litt, Er vel ikke alle som forstår det med helg på søndag, men slik er det for mange med meg.

Det er nok flere en man tror som faktisk  jobber kveld,natt og helg. Det er ikke som og jobbe 0800 til 1600 det sliter litt mer på kroppen en mange forstår,

Når jeg begynner sent på jobb og jobber til de sene timer så har jeg jo gjort en del før jeg går på jobb. Blir ikke det samme som å stå opp å så gå på jobb. Vi jobber gjerne litt dobbelt vi,  jeg gjør i det minste det da :-)))

Nå skal jeg nyte min helg <3

xoxo Jacqueline

Små gleder <3

Ja vi må lære oss og være litt mer glad for de små ting her i livet, ikke være så kravstore. Det er jo egentlig ikke de materielle tingene som gjør oss lykkelig.Mange av oss velter seg i dyre merkevarer som vi er glad for en liten stud, så ligger det ute på kjøp og salg til en billig penge.

Noe som jeg som er elsker av gjenbruk liker, men det er jo egentlig ikke bra.

Når jeg er sammen med min søsters familie i Barranquilla Colombia så ser jeg virkelig betydningen av og sette pris på de små ting, og at det materielle ikke gjør deg lykkelig. Familie god mat,musikk og dans, gir lykke.

Der sitter de i noe som er dårligere enn det vi har bilen i, så skal ikke si at de vil hat et bedre sted og bo.Men de er fornøyd med det de har, og setter mest pris på familie.

Å stikke en tur til Oslo å ta en Øl sammen med han på byen på hans 37 års dag, gir stor glede.

Og det ble stor glede når jeg fant denne på butikken i dag. De små tingene her i livet  må vi lære oss og sett pris på <3

 

xoxo Jacqueline

Og jeg er fortsatt 29 år

Tenk i dag er denne lille gutten 37 år, og jeg er fortsatt 29 år :-)))

Mor sitter her om mimrer litt for seg selv, og lurer på hvor i all verden årene har blitt av. Syntes jo ikke det er lenge siden jeg fulgte han på skolen første dag. Kan bare lukke øynene så ser jeg det for meg, med A B C genser, grønne bukser og orange sekk.

Det har ikke vært mye problemer med denne gutten opp i gjennom åra, og jeg kan ikke si noe annet en at jeg er stolt av og være hans mor.

Nå er du 8 år eldre en mor og det skal feires på byen , mor gleder seg <3

xoxo Jacqueline

Som et av barna <3

Ja da er jo mors barn blitt voksne alle sammen, bare minsten Elena på !8 som er hjemme av og til når hun ikke er hos kjæreste da <3

Da går det mer og mer ut over Chanel som er som en av barna, og må ta støyten for at de andre har forlatt redet. Her blir det mer oppmerksomhet fra mor en det hun av og til syntes er greit tror jeg. Jeg leser i hennes ansikt at hun syntes jeg av og til er litt masete, men finner seg i det for hun vet at ber hun om godis så får hun det hos mor <3

 

Her om dagen var dama 7 år, det kunne jo ikke gå forbi i stillhet. Her var det, flagg, gave og så klart vanket det noe godt på henne og hennes gjest <3

 

 

 

Men det vanket også en tur til dyrlegen på denne dag. Chanel og mor syntes det er fint der, de har jo prisme lysekroner så det er i vår stil.

Dama hadde en syste i ansiktet som måtte fjernes, så hun måtte legges i søvn, stakkars liten <3

Gjør vondt i en hunde mors hjerte og se ungen slik, men vet jo at det er til det beste for henne. Og noen dager etter så ser det veldig bra ut, og dama har vært flink og latt det være i fred.

Litt trøtt resten av dagen, men det ble masse godis for mor hadde dårlig samvittighet for å ta henne med på dette på bursdagen hennes <3

xoxo Jacqueline

Noen ganger så bare lurer jeg

Hva er det egentlig som foregår i hodet på noen? Noen ganger så bare lurer jeg.

 

Gå løs på og ødelegge, ja rett og slett hærverk. Da må man virkelig ha store problemer, og bør oppsøke hjelp.

Jeg spør meg også, hva slags oppdragelse har disse menneskene fått ? Hadde jeg fått vite at noen av mine barn hadde gjort noe slik så hadde de fått så øra flagra, uansett hvor gamle de er blitt.

 

Og er det noen som har noe personlig mot meg så er det vel mer realt og banke på min dør og si det rett til meg. Eller er det noen som er for feig til det tro ? Var det bare tilfeldig at det var vår postkasse som fikk svi ?

 

Her er det ingen tvil om at det er en mann som har vært, etter sko avtrykket å dømme.

 

Blir vel egentlig mer oppgitt en forbanna over at det fins mennesker som ikke har mer i mellom øra !

 

xoxo Jacqueline

Fylt opp med surkål

Nå bugner det i butikken med billig kål, så da er det bare å hive seg rundt å lage surkål til å putte i fryseren.

 

Jeg laget jo en ganske stor opsjon så jeg ganget denne oppskriften med 5, det er sikkert ikke nødvendig for en vanlig familie. Men det tar jo ikke så mye lenger tid å lage mye, og det holder seg bra i fryseren.

  • 750 g hodekål
  • 2 stk eple
  • 1 ts salt
  • 2 ts karve
  •  dl kjøttkraft
  • 2 ts eddik, 7 %
  • 2 ts sukker
  • ¼ ts pepper
  1. Snitt hodekål fint og kutt eple i båter.
  2. Legg kål og epler lagvis med salt og karve i en kjele. Hell på kjøttkraft, kok opp og la det trekke i ca. 45 minutter under lokk. Rør godt innimellom. Smak til med eddik, sukker og pepper.

Surkålen er ferdig og klar til servering.

Så blir det en god ladning til å putte i fryseren, det jeg kaller mammas Fjordland :-)))))

xoxo Jacqueline