En fantastisk drue avling hos mor :-)

Etter en fantastisk sommer som har fått mors druer til å trives litt ekstra i år, så ga den en stor fin drue avling hos mor.

Ja det ble høstet inn 27 kg druer på mors “vingård” i år, og noen kg ble hengene til trosten. Så stokkene ha nok bert ca 30 kg i år 🙂

Noe er gitt bort til gode venner,og så må man jo prøve å få til en god vin da. Det tar jo tid for en god vin er ikke laget på en to tre, så vi får se da 🙂 Men har man “vingård” så må man jo lage vin og legge tid og sjela si i det, krysse fingrene å håpe at det en dag blir noe det går ann å drikke.Det hadde jo vert veldig moro om det hadde smakt godt i tillegg 🙂

xoxo Jacqueline

15.09.2018

Da har vi måtte ta farvel med vår vakre Attentives Four Strong Winds  ” Pepsi” <3 Det var en tung og lei avgjørelse å ta, men når man drar på åra og helsa ikke er på topp lenger så er det på tide å gi slipp å la gutten få hvile.

Gutten har hat et godt liv og vært med på mye gøy fra motorsykkelkjøring ——–

Tuller rundt å leke i snøen ………….

Men å ta livet med ro var også noe han var veldig god på <3

Det blir tungt og trist her uten deg, blir ikke lett og venne seg til at du ikke er her hos oss mer. Det vil alltid være en tom plass her nå, men vi har deg i våre hjerter og der vil du alltid bo <3

Du gikk dine siste steg der du elsket å være, så gå med vinden kjære Pepsi gutten vi glemmer deg ikke <3

Hvil i fred kjære Pepsi gutten vær <3 <3 <3 

 

 

12.09.2018

En fantastisk fin tid tar nå slutt,en utrolig herlig sommer.Kaldere å råere vær er ikke noe kroppen er så glad i, ikke psyken min heller :-)))

Da er det bare å ty til denne igjen da, og rusle opp og få noen sprøyter her å der for å holde kroppen igang. Og så må man jo tåle at det gjør vondt her å der, blir ikke bedre av å legge seg ned å gi opp, heller tvert i mot.

Det hjelper å ha verdens beste barn å samboer………..

En stor herlig familie i Colombia…….

En herlig arbeidsplass som jeg gleder meg å gå til……

Mine vakre firbente venner, gjør det lettere nå en har så mye positivt rundt seg.

Men kan ikke annet enn å innrømme at både kropp og sjel lengter mer og mer ” hjem” til Cartagena etter som dagene blir kortere,mørkere og kaldere.

Jeg har jo så hell i dette spillet at barna ikke vil ha meg med lenger, mor er vist en dårlig vinner og gnur det inn :-))))) Men penge spill er ikke hellet like stort ,så vi får se når jeg kan dra ” hjem”

video:IMG_2996

IMG_2996

Det kommer en dag i morgen, og jeg tror å håper <3

xoxox Jacqueline

09.09.2018

Så mange av oss har så lett for å dømme andre før vi egentlig ligger bak, og som regel ligger det mer bak enn det du ser.Mange skraper litt i overflaten og setter seg egentlig ikke inn i det som står med små bokstaver, og dømmer etter det.

Slik det er i dag er jeg en dame som er rimelig trygg på meg selv, men var det ikke i mine yngre år.Var jo av der som fikk slengt etter meg ette og annet som gjorde vondt i sjelen ganske lenge, og de som slengte dritten var nok ikke klar over hvor vondt det gjorde. Prøvde jo og tilpasse meg men det var ikke alltid nok, jeg var jo annerledes.

Jeg forstår disse unge menneskene som har flere muligheter en meg til å prøve å passe inn med og tukle på utseende og prøve å gjøre seg “perfekt”. De ser når de blir litt eldre at det ikke funker, men jeg forstår usikre mennesker som ikke har hatte en god hverdag.. Og vet at en dag når man blir litt eldre så hever man seg over det , og driter mer i hva andre mener. Da står man jo også mer fritt til og velge selv hvor man vil væøre og hvem man vil omgås enn når man er tvunget inn i en gruppe som man er på skolen.

Jeg vet det er mange som ikke forstår restylane lepper og struttepupper, og for å være ærlig er det ikke min greie nå. Men du skal ikke se bort fra at hadde det vært der når jeg var ung så kunne jeg nok ha prøvd. 

De som ikke klarer å se hvorfor Sophie Elise har gjort det hun har gjort med sitt utseende handeler om en jenete som har vært utsatt for mobbing i mange år, har vel vært mobbere selv ! Jenta er blitt eldre og sikrere på seg selv, og leppene penere , tommel opp for ei som blir tryggere på seg selv!

Det er på tide for en del yngre mobbere , og trangsynte eldre å gå i seg selv. Skam dere !

xoxo Jacqueline

05.09.2018

Når mors lille gull fikk jur svulst så tok mor det svært tungt, hun er jo som et barn for meg og ikke bare en hund

Vente tiden på prøver og operasjon var tung å lang for mor. Med noen telefoner rundt, og bytte av veterinær så gikk det ganske rask. Seriøst og med super service hvor vi følte oss godt i vare tatt 🙂 Og med god forsikring så er jenta til mor tatt vare på, og det ser ut som dette skal gå veldig bara.

Det er ikke fritt for at hun har blitt litt skjemt bort den siste tiden etter at mor oppdaget kulene.. Litt mer en vanlig for det er jo ikke fritt for at hen er litt bortskjemt fra før av også :-))) Heldig vis blir denne damen vasket å stelt ofte så kulen ble oppdaget tidlig .

Så vi håper at Chanel får et langt liv sammen med kaninen Bolla på år…..

Og store bror Pepsi på 10 år….

I går var ingen god dag med mye smerter og omtåket av narkosen, men i dag er det en bedre dag. Har spist litt og gått en liten tur så her går det rette veien for mors gull

xoxo Jacqueline