Det går bra.

Ja hva er det vi svarer når noen spør hvordan det gå,jo takk det går bra.Hva er det vi får til svar når vi spør andre,jo takk det går bra.Men går det alltid så bra,nei ikke alltid for meg.Men det er det enkleste og svare det,og jeg tror ikke det er bare meg som har det sånn.For er man ærlig og sier,nei nå går det egentlig ikke så greit.Da blir de fleste litt forskrekket og føler seg beklemt,var jo ikke det svaret de regnet med og få.De fleste spør bare for og være høflige,ikke for og få en lang avhandling om vont her og der.

Når de nærmeste spør så svarer jeg det samme,det går bra.Noen ganger så gjør det jo det,men ikke alltid.Her for venter jeg jo at de som kjenner meg og er glad i meg faktisk skal se at jeg ikke er mitt vante jeg.Det er jo faktisk det de gjør også.Legger armen rundt meg og sier går det bra,da går det jo bedre også :-)For en god klem,etterfulgt av glad i deg hjelper det <3

Må bli flinkere til og dele ut noen klemmer til venner og kjente som vi vet ikke har det så bra <3 Da blir det kanskje litt bedre.

xoxo Jacqueline

kaffe kos.

Ja tenk nå er kl 19.30 og jeg skrur på PCn for første gang i dag :)Jentene dro til Stømmen på shopping,for og kose seg.Jeg dro til en venninne på kaffe og skravling.Kosa oss i flere timer med og være sosiale.Ingen PC eller mobil.Greit og legge det litt til side av og til og være sosial på andre måter.Er i grund mye hyggeligere det også.Vi har lett for og si vi skal stikke innom når vi møtes,men har lett for og ikke bli noe av i våre stressede liv.Senke skuldrene og ta seg litt tid til hverandre,blåse litt i ting som skulle vert gjort.Fordi man faktisk heller vil kose seg og ha det litt hyggelig med en venninne og kaffe kos 🙂

Ha en fin kveld 🙂

xoxo Jacqueline

Enkel søndags middag.

I dag har jeg hatt en lite stressende dag.Bare tusla rundt,hat koselig kaffebesøk.Så jeg tenkte dag blir det noe som ikke krever så mye tid eller jobb til middag i dag.Så det ble ostesuffle med salat.

Oppskrift på ostesuffle

2,5 dl melk

1 dl mel

50 g smør

Salt og pepper

0,5 ts revet muskatnøtt

3 egg

2-3 dl revet ost

Pisk melk og mel sammen,sett det over varmen og kok det opp.Tilsett smøret litt etter litt under stadig visping.Krydre med salt,pepper og revet muskatnøtt.Ta gryten av varmen.Rør eggeplommene inn i deigen en og en av gangen,og rør godt.Tilsett osten.Stivpisket eggehvite skjæres inn i sufflemassen.Hell det i en smurt form med rette kanter,må ikke være helt full da sufflen hever seg.

Ha en fin kveld 🙂

xoxo Jacqueline

Litt meg dag i dag.

Tar litt meg dag i dag tenker jeg 🙂

Var slettes ikke tidlig oppe i dag nei.Som takk for gårsdagen dro jeg med meg Elena på brukt og antikk marked på Aur prestegård.Var litt guffent vær så vi var ikke der så lenge.

Men lenge nok til at jeg jo fant noe jeg bare måtte dra med meg hjem.Og så Elena fikk seg en vaffel,hun syntes det er bedre enn gamle ting.

Resten av dagen skal jeg bare slappe av og nyte.

Ha en fin dag alle sammen:-)

xoxo Jacqueline

Suksess :-)

Ja det må jeg si er en gjeng jenter som liker glitter og fjas som har kosa seg.Her har det vert drinker i både høye og lave glass,pizza og kake med lys og flammer 🙂

Leker og dansing og høy musikk.Party party party med stor suksess.

Men alle hyggelige lag tar en slutt.En fornøyd gjeng propp full av sukker.

Da må jeg rette en stor takk til dem som fant opp plastglass på stett og papptallerkener.Her er det bare frem med en søppelsekk,så er oppvaska gjort.

Nå har mor fortjent et glass vin eller to 🙂

xoxo Jacqueline

 

Før det braker løs.

Ja nå sitter jeg her med en kop te,nyter litt stillhet.Ja før det braker løs med 16 jenter i party humør.

Lener meg litt tilbake i stolen noen minutter til 🙂 Venter på at pizzadeigen skal heve ferdig.En ganske rolig og behagelig ting og gjøre.

Og siden det er norsk sommer her nå,så har jeg fyrt opp i ved ovnen for og hjelpe deigen og heve.

Varm te,stille og rolig bare knitring fra ved ovnen kan det bli bedre :-)Ja da var det over,deigen er klar og krever litt jobb.

Ha en fin dag alle sammen.

xoxo Jacqueline
 

Tusen takk Bella

Jeg må si tusen takk til min vakre og søte datter Bella som har sittet og jobbet med siden min i lenger tid i kveld <3 Håper dere syntes det er greit med litt forandring.Jeg sa hun skulle ta ting som var viktig for meg jeg.Gamle møbler ja,mine selvdyrkede elskede druer ja,dama selv som koker blodklobb ja,men hun har glemt det aller viktigste barna mine ja <3

Men veldig snill og flink har hun vert Bellan min 🙂

Mens hun har jobbet har mor sett på Mord og mysterier, kosa seg med bena høyt og et glass vin :-)Lader opp til party i morgen.

Jeg er så heldig som har fått utdelt disse herlige ungene <3

xoxo Jacqueline 

Kaka til Glam Party.

Ja nå er endelig kaka til Glam Party til Elena klar 🙂

Bit for bit har jeg laget og satt sammen helt selv 🙂

Ja jeg hadde jo en visjon i hode mitt om hvordan dette skulle bli da.Jeg har vel klart det,og får si meg fornøyd med resultatet da.Har vert greit med inne dag i dag,bøtta ned ute.Må nok ta noen revurderinger pga været til morgendagens party tror jeg.

Da er det bare og slenge seg rundt med vaskebøtta,melis både her og der.

Ha en fin kveld der ut 🙂

xoxo Jacqueline

 

Roser :-)

Ja nå har jeg brukt deler av dagen til å forberede kaken til Elena.Har laget en hel rosebukket,til og pynte med 🙂

Sukkerbrødene er også i boks,så i morgen er det bare og montere den 🙂

Jeg har en visjon om hvordan den skal bli i hodet mitt,men om jeg får det til er ikke godt og si.Dessuten er det jo bare jeg som ser det som er inni hodet mitt så det er ingen andre en meg som får vite om jeg får det til eller ikke :-)))))))

Siden det er så dårlig vær og bare dritt på tv har jeg rukket og lese en hel bok også :-)Begynner nok på en ny også 😉

Ha en fin kveld.

xoxo Jacqueline