Høyt og lavt :-)

Ja da er det påske og fri dager, familien er litt her og der.Men mor er hjemme,og vaker hus, vår rengjøring. Solen skinner og alt syntes,så da er det på tide og ta en god runde med vakebøtta -) Slik min mormor alltid gjorde og det er en dame jeg liker og leve opp til.

Hun er det klokeste og beste menneske jeg noen gang har møtt. Rent og pent rundt seg ville hun ha det.

Og når det er rent og ryddig i huset når mor er alene, og barna kommer hjem å rydder etter seg så lurer mor 🙂 Får il svar at det er så ryddig at de ikke skal være de som roter så har jeg vel oppnådd noe. Får se hvor lenge det varer da :-))))

 

xoxo Jacqueline 

En fantastisk helg <3

Ja mor har hat en fantastisk helg trass i litt dårlig form. Det er takket være hennes herlige familie som hr vært på besøk.

Etter en dag på jobb Fredag ble det lett med ost og kjeks med min kjære, Cassandra og hennes hyggelige kjæreste.

Lørdag pinnekjøtt middag med min kjære,noen døtre,mor og bror. Så kom Cassandras kjæreste og yatzy og latter ble det, god stemning i huset <3

Søndag med min kjære, barn og hyggelige kjærester,vafler og pizza. og god stemning i huset.

Og min kjære Yadira var med på Facetime fra Colombia. Masse hyggelige meldinger fra min colombianske familie har tikket inn, så avstanden er jo ikke så stor <3

Så heldig som har en så stor herlig familie her i Norge og i Colombia, og takket være FB kan vi faktisk være sammen uten å være sammen <3 

Jeg er virkelig heldig som har en så stor familie, og større blir den med de herlige kjærestene barna mine har <3 

xoxo Jacqueline 

Historien om to søstre

Da har jeg kommet i nett avisen til Indre og rb med Et lite inn blikk i hvordan det var og møte min søster for første gang, Det er ikke alle som blir lillesøster i en alder av 52 🙂 

Det er på en måte terapi og fortelle, for hele historien er jo nesten så det går en god såpe opera hen høy gang. Kunne jo nesten blitt en bra bok, og en god film som ikke hadde manglet noe. Her hadde det blitt både latter, sinne og tårer.

Man må klype seg litt i armen når man står oppi dette, og det er slik din søster bor. Det er faktisk så uvirkelig at det er slik live hennes er, når man kommer fra Norge og av og til tenke at livet suger. Gjør ikke det vet du, for her har vi det ganske så bra. Eier ganske så mange unyttige ting som vi ikke trenger, eller har brukt for.

Vi prøver og si til oss selv at vi jobber jo hardt for det i har, så det er greit og hvorfor skal vi dele ? Ja vi jobber hardt for det vi har vi, men noen hundrelapper kan vi gi uten at det betyr så mye for oss.

Min far var jo en som bare tenkte på seg selv han. Jeg har ikke noen topp lønn men jeg vil dele litt uten at jeg får det så mye dårligere av den grunn. 

et tror jeg det er flere av oss som kan, bare og kjøpe en litt billigere veske det .-)

xoxo Jacqueline

 

Ønske reprise på varruller

Har fått forespørsel om jeg ikke kan ta oppskriften på Vårruller på nytt, da hun ikke klarte og finne den igjen. Og her er den 🙂 Håper det er flere som prøver oppskriften og koser seg med Vårruller 🙂

Håper det er en konfirmant som blir glad når mamman trår til og lager væruller. masse lykke til med konfirmasjon og Vårrullenen 🙂

xoxo Jacqueline

Ærlighet vare lengst, og livet er ikke en dans på roser hele tiden <3

Så mange av oss vil gjerne at det ser ut som ting er annerledes en de er, og hvorfor det ? Jo vi vil jo passe inn i det fine mønsteret som er skapt på hva som er perfekt. Det er bare så synd at det er så få som egentlig er der, og så mange som later som.

Vi må virkelig lære oss og gi litt mer F i hva andre syntes og mener. Leve livene våre for og gjøre oss selv lykkelige, ikke for leve opp til andres forventninger eller og imponere andre.

Vi har bare et liv og det må vi leve for og ha det best mulig !

.

Livet er ikke en dans på roser hele tiden, selv om noen vil at det skal se slik ut. Alle har vi  våre ting, så vær nå heller ærlig på det, Det må vi akseptere, da får vi det bedre med oss selv. 

De som kritiserer og skal være så mye bedre må nok gå i seg selv,disse menneskene har nok de største problemene.

xoxo Jacqueline

Må bare hode det gående :-)

Kjenner på det at denne kroppen ikke er helt i slaget om dagen, men man må jo bare holde det gående. Går litt tregere enn vanlig, men det går fremover 🙂

Blir jo bare mer sliten og syk av å være syk, så det beste er og holde ting gående.

Dagene blir lysere og lenger, solen skinner og jeg håper på at en ny vær er i sikte på flere måter 🙂 Hodet elsker og se at solen skinner, og kroppen venter på at varmen skal komme.

Gøy med snø for noen, men nå vil mor ha vår. Blomster,grønt gress og hagearbeid er det jeg vil ha  nå.

xoxo Jacqueline

Ble ikke som jeg hadde tenkt.

Kort dag på jobb på Fredag og fri helg, skulle få gjort så mye jeg.Men det ble ikke som jeg hadde tenkt nei,så langt der fra.

Et kles kaos med en blanding av vinter og sommerklær etter turen venter fortsatt på å bli sortert, strøket og brettet. Men der får det ligge en stund til, og er det noen som trenger noe av det så får de finne det selv. For nå er det ny arbeidsuke så da er det den som får min prioritet.

Men med noen Paracet så kom jeg meg i kirken på konsert på Lørdag. Var sliten og i dårlig form, men angrer ikke på at jeg dro for det var virkelig bra. Hadde jo også vært så heldig og være barnepike på to småfrøkener tidligere på dagen. Vi lagde vafler og koset oss veldig, de var rene når de kom, men slettes ikke når deg dro hjem 🙂

Og i dag har mor hat alle sine vakre døtre på middag. Da føler man seg jo bedre med en gang <3

xoxo Jacqueline

 

Så var det min tur

Det var vel ikke til å unngå at jeg ble syk når man kommer fra + 33 og hit til kalde Norge. Så nå er det min tur til og være syk. Jeg kjente det litt på Fredag at alt gikk litt tyngre enn vanlig på jobb, så da var det greit med kort dag. Hjem og prøve og slappe litt av, men det var ikke så latt da kroppen ikke var på lag. 

Dagen i dag har blitt tyngre og tyngre, feber,sår hals og verkende kropp 🙁

Grei med fri helg, og så starter jeg sent på jobb Mandag så da regner jeg med og vær i farta. Greit og være syk når man har fri, da går det ikke utover så mye. 

Nå er det jo også slik at jeg er kvinne så da får man jo gjort litt selv om man ikke er helt i farta :-))))

Nå er formen ganske elendig,men håpe på en mye bedre dag i morgen. Da skal mor være barnepike og det gleder hun seg veldig til <3

Bare å tenke at morgendagen blir såååå mye bedre <3

xoxo Jacqueline

Hvorfor så misfornøyd ?

Etter å ha vært en tur i mitt “hjem land ” Colombia så lurer jeg på hvorfor vi er så misfornøyd med hva vi har?

Min hund ligger på silke pute i en rococo sofa, min søster ligger på en madrass på et mur golv ! 

Vi har så mye vi, men er vi fornøyd med livene våre, nei da. Vi burde virkelig skamme oss vi, for vi vet virkelig ikke å sette pris på det vi har. Klager og syter gjør vi for at vi har så vanskelige liv.

Dette er den bedre delen av gaten hvor min søster bor. Hun eier en gyngestol og en madrass.

Og gyngestolen fikk jeg sitte i, for jeg var heders gjesten. Skammer meg virkelig på våre veiene. Vi som har all verdens luksus problemer og ikke takler verden.

Vi har det så jævla bra vi,så det er på tide at vi lærer oss og sette pris på det.

Fine hjem og den maten vi måtte ønske, men fortsatt misfornøyde med det meste er vi.

Nå må vi virkelig se hvor godt vi har det, og være litt fornøyde. Og se at det er de der ute som sliter, Men er fornøyde med det lille det lille de har. Her er det ikke snakk om og ikke kunne spise ditten og datten, er bare glade for og ha noe å spise.

Vi burde se og føle på dette, da er ser vi at livene våre ikke er så mye å klage over når alt kommer til stykke. Og blir vel som meg sittende igjen ed litt skam istedet !!

Finn noen og hjelpe så gir deg så gir det deg en god følelse. Jeg prøver og hjelpe min familie men den er stor, så det jeg kan gi er bare en dråpe i havet, men alt er bedre en ikke noe<3 jeg snu ikke ryggen til slik min far gjorde ! Hjelp meg og hjelpe <3

Føler det ikke greit at min søster bor slik ;-(

xoxo Jacqueline

Høye forventninger

Ja da har jeg vært og besøkt denne karen igjen, har høye forventninger til det.Hann her har jeg hilst på tre ganger, og en som står i Wien. Begynner jo og bli godt kjent med denne karen nå, så får håpe han gir meg litt god karma. Så jeg kan hjelpe de i min familie som trenger  hjelp, og hjelpe vil jeg <3

Det er ingen tvil om at det er høytid over en messe, litt spennende og mystisk for meg. Men min familie er katolikker så det må jo undersøkes, og fascinerer  meg på en måte. 

Jeg er ikke noen religiøs person , og dett kommer jeg ikke til å bli nå heller. 

Men bygg,arkitektur, og statuer fascinerer meg <3

Så er jeg tullete nok til og like tanken med god karma da <3 Og et fint bilde ble det i det minste :-))

xoxo Jacqueline