Me too

Jeg er så heldig jeg for jeg kan ikke si, me too. Men at man nå står frem med sine historier syntes jeger veldig bra. Her kommer det frem hvor stort mørketallet har vært om dette, ikke minst for mange menn.

Her er det nok mange blad som faller, for dette må frem i lyset.

Veien fem over vil bli bedre hvis vi lærer oss og si i fra. Men me too må ikke miss brukes heler, da mister den sin effekt.

xoxo Jacqueline

 

Hva i all verden foregår i hodet på noen lurer jeg ?

Er på nyhetene at hus i Nes er blitt totalt rasert av hjemme alene fest, hva i all verden foregår i hodet på noen lurer jeg? Hva har du lært om god oppførsel og respekt for andres ting hjemme? Er man gammel nok til å gå ut og feste bør man vel vite forskjellen på rett og galt!

Har jeg ikke lært mine barn bedre oppførsel enn som så har jeg gjort en dårligjobb som forelder! Kan man klandre foreldre, jeg sier ja. Håper virkelig at jeg har lært mine barn at man oppfører seg litt bedre borte enn hjemme. Og ikke minst og ha respekt for annen manns eiendom, det som ikke er ditt det har man respekt for.

At t glass eller fire blir knust det er så, må regne med litt svinn i store bedrifter. Men detter er jo helt horribelt, og uakseptabelt at man kan oppføre seg på denne måten. Hadde jeg fått høre at mine barn hadde vært med på noe slik så hadde det vært månelyst.

Når vi nå går inn i nyttårs feiringen så må vi foreldre ta en snakk med våre barn om respekt for andre og annen mans eiendom. Og eiendom er også annenmanns kropp ! Er da ikke fritt fram selv om man har drukket, klarer man ikke det så får man la være å drikke tenker jeg !

Ønsker ale med dette en fredelig og hyggelig nyttårsfeiring <3

xoxo Jacqueline

Å bli ekskludert er ikke gøy

I disse juletider er det slik at familie holder sammen, da er det ikke hyggelig og bli ekskludert., det gjør vond

for de som blir det.

Åpne opp for våre sosiale antenner og se at noen ikke sitter igjen og er lei seg er ikke så dumt tenker jeg !

e

Mitt bor er der for alle, selv om jeg er en askpott , liker og vaske jeg 🙂 Men synes også det er hyggelig og bli tatt med ut på noe gøy:-)

Gleder meg til mine tre nøtter :-)))

 

xoxo askeptt

 

 

På veldig god tur :-)

I dag feirer barna jul hos sin far, så her er det mat på grevinnen og hovmesteren stil 🙂

Mor er faktisk på ganske god tur til morgendagens feiring sammen med barna, min kjære, og min mamma bror.

Ribba er stekt, rødkålen kokt, sausen er klar, medisterkakene er stekt, pinnekjøttet ligger i vann og kålrotstappa er ferdig Da er det bare lutefisken som ligger og venter i kjøleskapet.

Bordet er ferdig dekket og klart for morgendagens selskap. Gutta er tilbake fra feiring hos far og roen har senket seg i huset, mor koser seg <3

xoxo Jacqueline

Hvor er det blitt av folkeskikken ?

Jeg sitter og leser om nett mobbing og dritt slenging på nett, og lurer på hvor i all verden er det blitt av folkeskikken ? Mennesker som sitter bak Pc og telefon og legger ut dritt og henger ut andre.

Er du ikke tøff nok til og si ting ansikt til ansikt til folk så skal du ikke gjemme deg bak et tastatur for og slenge du dritt mot andre. Så skal man jo også tenke  hvordan man er selv før man henger ut andre .Hvor er det blitt av folkeskikken, det er da ikke greit at mennesker bruker nettet på noe som på denne måten.

Er man litt annerledes, eller gjør det litt bedre så blir du utsatt for dette. Det er ikke greit, hvorfor trykke ned andre? Her er det mange unge som mangler folkeskikk, men dessverre her er det ange ungdommer som trenger veiledning p hva som er greit, Men det er vel mange som lærer i den skolen de går, for vi voksene er vel ikke helt borte vi heller.

Men nå er det vel på tide at vi tar oss litt sammen, og snakker med våre barn om å gjøre det samme. Det du ikke kan si rett til folk skal du la ligge !

xoxo Jacqueline

Alle mine jenter <3

I dag har mor kosa seg glugg i hjel, med alle mine jenter og en sønn rundt middags bordet.

Her var det god stemning i dag med spill og mye latter. Så utrolig herlig å være mor når barna dumper inn en etter en <3 En vanlig kjedelig lørdag ble til et hyggelig lite selskap <3

Nå gelder jeg meg veldig til Søndag når vi alle er samlet til en hyggelig feiring, med mormor og onkel også <3

xoxo Jacqueline

 

 

 

Dronninga mi <3

Tenk nå er det 5år siden dette lille nurket kom til oss, bre så skjønn da <3

Og en god store bror fikk hun, som hun har vokst fra for lengst .

Utstillig er hun er så særlig glad i, hun vet jo at hun er pen 🙂

Og det er hun jo virkelig også da. Mors vakre bortskjemte dronning <3 Hun har virkelig tatt sin plass i være hjerter, og den er ganske stor <3

xoxo Jacqueline

Heldige meg <3

I dag ble jeg tatt med ut på middag sammen med 4 av mine herlige døtre og min kjære. Deilig og slippe å lage mat selv, bare sette seg ned å hygge seg.

Gaver til mor ble det også flere av <3

Mor elsker jo gaver så det var gøy med pakker å pakke opp<3

Så bar det inn til Lillestrøm for å gå på kino sammen med 6 av mors herlige unger, gjett om jeg koset meg.

Så var dett en siste gave før dagen var over, gaven som tar meg hjem så jeg forhåpentligvis tar meg til Colombia så jeg endelig får treffe min søster <3 Og jammen vant jeg hele 60kr i EXTRA også 🙂

Takk for at dere har gjort dagen min  så fin <3

xoxo Jacqueline

 

Sååååååååååååååååå koselig <3

Når mor kommer hjem fra jobb og klokka er 23,50, blir hun møtt av dette. For når klokka passerer midnatt så er mor et år yngre :-))))

Blir jo bare helt satt ut av glede når man blir møtt av noe slik, når man kommer sliten hjem fra jobb <3

Noen minutter over midnatt ringer telefonen, det er eldste sønnen som ringer mor fra et utested i Oslo. Der har han samlet et lite kor som synger `hurra for deg `hvor hyggelig er ikke det 🙂 Jammen er jeg heldig som har så mang herlige mennesker rundt meg <3 Og så har jo dagen knapt begynt, så det er vel ikke over med dette tenker jeg <3

xoxo Jacqueline