Så enig med denne mannen

I går var jeg sammen med min kjære og noen venner å hørte på Are Kalvø, hytteboka fra helvete.

Jeg leser ikke mange bøker, ca en i året tenker jeg, men denne har jeg faktisk lest i år. Så Are Kalvø snakke om boka på frokost tv, og tenkte her er det en som er som meg jo :-))) Siden jeg ble operert i skulderen  og hadde litt mye tid for hånd, ønsket jeg meg denne boken og fikk den i gave hos min kjære.

Etter går dage så er jeg mer og mer beundrer av denne mannen, som tørr å si ting som de faktisk er.

Ja der er mange som skryter og overdriver og ikke snakker sant.

Hvorfor er det så mange som mister den humoristiske sansen, og evnen til å kose seg og ha det gøy uten å måtte mestre noe.

Slit, strev og smerte er ikke gøy, de lyver til andre og seg selv. Jobber nok mest med å overbevise seg selv om at det er slik, når de til stadighet drar frem og snakker om turer som egentlig ikke er interessant å høre på for andre.Men som de stadig drar opp for å fremme seg selv og skryte, og ikke minst for å overbevise seg selv om at blod slit og smerte er gøy.

Som Are Kalvø sier, de har tatt seg bryderiet med å finne opp hotel, barer og hyggelige kelnerer. Man kan da ikke skuffe dem, og ikke benytte seg av det.

Ja det var ikke første gangen jeg var på stedet bilde over er tatt, ikke siste heller. Må da sørge for at de hyggelige menneskene der får beholde jobben son og har noe å gjøre :-)))))

xoxo Jacqueline

 

 

Når hodet og kroppen ikke er enige

Når man vil så mye mer en kroppen vil, så blir man litt deppa når man ser at kroppen og hode ikke der på lag.

Blir bare så sur når hodet sier jaaaaa, men kroppen sier Neiiiii. Vi blir jo ikke enige vi to.

Ser jo ut som en dame som er frisk og rask, og det vil hodet mitt være også. Men denna dama er så trassig at hun jobber på og tenker at alle er som henne, nei det er jo ikke slik. For takk og lov så er det ikke så mange trassig pomoer :-)))

Savner denne sekretæren som var en utrolig gave og har vært der for meg så mage ganger i Colombia. Ikke hushjelp men en gave<3

 

xoxo Jacqueline

Men dette liker jeg ikke da !

Har vært en tur i varmere strøk, Cartagena Colombia. Ja kroppen den har kost seg den på alle måter, senkede skuldre og avslappede muskler. Det hjelper også og ha en sekretær som gjør det du ønsker. Kaffe på senga,frokost,vasker og rydder og i tillegg er verdens søteste <3

Når denne dama med det herlige smilet kom med faffe til deg på senga, ja da starta  jo dagen bra med et herlig smil. Veldig lyst til å ta med meg denne hjelperen hjem jeg <3

Men nå hjemme i Norge er kroppen min og jeg ikke på lag lenger 🙁 Det verker og bryter, og tar vekk litt av den gode livs kvaliteten jeg hadde med en kropp som ikke var så sur.

Nå sier kroppen min! Men dette liker jeg ikke da!

Heldig vis går vi mot bedre tider i dette landet også.

Her gleder man seg fryktelig til vår og sommer<3

xoxo Jacqueline

Ja da man skal ta vare på seg selv <3

Det er mye snakk om tattoo i hodebunden om dagen og jeg må si jeg er sjokkert. Har vært i vakre Colombia i to uker.

Dette er meg og min søster jeg er 53 år og hun 61 ,Jeg vet hvor mye jeg veier så jeg vil tippe hun veier 35 kg 🙁 Og her er det noen som bekymrer seg om for lite hår bak ørene, som egentlig ikke så mange har så mye hår.

Det er store forbilder for mange unge, det er tragisk at de tror at det er slik man skal være.

Ja da man skal ta vare på seg selv og kroppen, men det handler ikke om inngrep. Spise sunt trimme litt og gjerne ha en kilo eller tre for mye men ikke for mye. Lære seg og trives med at man har litt stor nese.

Jeg skulle til Spania med min sønn og en kompis, de var 15 år da. Jeg spurte kompisen som hadde vært der mange ganger før om det var mange fine jenter der. Han svarte litt betenkt på det og så, de har så rar nese der 🙂 nesten som din :-)))) og jeg er halvt Colombianer så ikke så rart at jeg har samme nese :-))))

Jeg syntes dette er en søt kommentar, og tenker ja det er sant det. Og det er jeg faktisk stolt av, jeg er meg. Jeg vil da ikke være lik alle andre, Det handler om å ha en identitet, og ikke være et liksom ideal.

Mange av oss vet F meg ikke hvor godt vi har det, og sette slettes ikke pris på det. Burde tatt en tur i slum strøk så hadde dere blitt flaue over oppførselen deres. Her er du ikke tynn for at du har spise forstyrrelser, men for at det mangler mat. Og den maten som er gir du til barna, fot dor det er slik mødre er.

Men de er mer for nøyd med live enn mange som sitter i dette landet og aldri blir fornøyd med noe.

Jeg kan ikke si annet en fy skam dere, gå i dere selv og ta dere sammen. Dere vet F ikke hvor godt dere egentlig har det.

Perfekt kommer man aldri til å bli, så det er det bare å innfinne seg med <3

xoxo Jacqueline