Fine gaver er hyggelig å få <3

 

Mor er så heldig som har fått en så fin julegave, jeg skal hjem <3

Og mor savner sin Colombianske familie fryktelig, så her er det stor glede <3

Få treffe min søster og hennes familie igjen er noe som vi begge vil sette så utrolig stor pris på. Vi må jo bil kjent, siden vi bare har truffet vær andre en gang på mine 53 år, Vi må jo lære hverandre og kjenne <3

xoxo Jacqueline

Å tenke før du snakker!

Jeg blir så rystet over folk som ikke tenker før de snakker. Jo da mange ganger har man bare lyst til å buse ut med ting,men er det så lurt. Når man får tenkt seg litt om i etter tid så ser man det vel selv også, dette var vei ikke så lurt.

For en god regel er vel det du ikke vil si til noen ansikt til ansikt skal du ikke si på melding eller på nett.

Her er det vel mange som lar  seg rive med for det er så lett og bare sitte å taste på et taste på et tastatur.Er så lett og bare selenge ut av seg da, behøver jo ikke å se noen i øynene da. Du er jo feig å gjemmer deg vek og slipper at den som blir angrepet står der og kan svare for seg.

Så har vi jo også de som stresser og har en dårlig dag i disse juletider, som føler at det er greit og la det gå utover en stakkars butikk ansatt. Står og kjefter og snakker nedlatende for det er jo bare en butikk ansatt, og til yngre de er til mer får de gjennom gå.

Og det verste er at dette er godt voksene mennesker som burde vite bedre. Jeg må si jeg føler meg trist når jeg registrerer at det er en mangel på folkeskikk takt pg tone på mange i den eldre generasjon. Det er da virkelig noe en del som burde tenke på, for ungdom er slettes ikke de verste her. 

Men så er det jo også noe som heter man lærer i den skolen man går, så bør vel være gode eksempler da.

Så tenk før du prater eller taster, det re da vel ikke noe poeng i å såre andre, Slutt og fly rundt og være grinebiter og gjøre dagen sur for andre for de du har en dårlig dag,uke år eller liv. Livet blir så mye bedre for deg og andre hvis man gir et lite smil. Hvis man smiler vil livet smile tilbake <3

xoxo Jacqueline

 

 

Bruke dagen <3

En søndag fri i denne travle tiden,så da må jeg bruke dagen for alt den er verd.

Jobbet sent i går,så det ble sent før denne kroppen kom i seng. Ligge lenge å få servert kaffe på senga av min kjære var ikke feil.

En tur på julemarked på Prestegården, ga skikkelig julestemning. Og mor er jo ikke rundt om kring der det er julepynt å få kjøpt uten å ha med noe hjem.

Urbane mennesker stikker jo bare et stenkast ut av døra på kafe. Men når man bor på landet, og det er mest busker og jorder om kring skulle man ikke tro at det var mulig.Men jo da bare noen minutter unna på Hageland har de nå åpnet en koselig kafe.

Så da ble det kafe besøk , med spinatsuppe til lunsj.

Nydelig te hadde de også……..

Jammen ble det med litt julepynt derfra også 🙂

Badet dette vakre vesenet,vasket huset,så meg selv ,laget middag,brettet klær, og slappet av med noen runder med strikkepinene.

Da får man vel si seg fornøyd, og si man har fått brukt dagen bra 🙂  Da er man klar for ny dag på jobb i morgen, så får vi se hva uken bringer,

xoxo Jacqueline

 

29 år da :-)

Ja da har dagen jeg liker aller minst av årets dager kommet, dagen jeg blir 29 år igjen.

Å ha bursdag er jo ikke noe spesielt, det er jo en dag som  alle andre dager.

En vanlig og lang dag på jobb,så blir det vel denne dama og jeg til middag.Vi får ta oss en biff, da blir dama glad.

Jo da jeg har hat bursdager som har vært magiske jeg. 50 års dagen min som ble feiret i Cartagena Colombia, og min herlige familie der som den største gaven <3

Tenk 3 år siden jeg møtte denne herlige dama for første gang, og nå er det som mo vi har kjent vær andre hele livet.

Er i rute for som alltid er treet klart, og mor på god tur til  jul på denne dagen. Gaven til meg selv er mer eller mindre ferdig julehus.

Når man blir 29 år etter år er det best å la dagen forbigå i stillhet  :-)))

xoxo Jacqueline

Noen dager er tyngre enn andre

Nattens søvn var ikke den beste, så hodet har vært litt tungt i dag. Men det får gå,bare å stå på. 

Men at ryggen har begynt å krangle er jeg ikke så glad for, litt hodepine er jo bare en bagatell da.Her hjelper det jo ikke å sette seg ned, så det er bare og finne noe å tusle med.

Så da ble det mors pizza til middag.

Ribberullen var ferdig presset, og måtte testes før den ble puttet i fryseren 🙂

Litt hjerne trim må også til, godt tilbakelent med bena høyt.

Håper at kroppen blir snillere for dagen som kommer.

xoxo Jacqueline

 

 

O jul med din glede

Mor har jo drevet med juleforberedelser en stund, og det er hun glad for. Nå kommer en uke med jobb jobb og jobb,så da er det greit å ligge et hestehode foran hjemme.

Juletre er pyntet, og gavene begynner å komme på plass under.

Tid for å lage litt julemat må man jo også, og det er mye hyggeligere å gjøre når huset er julepyntet. Da kan man kose seg på kjøkkenet når man har litt tid, selv i en travel juletid.

Julematen må jo selvfølgelig testes ut, kan hende det blir noen nye vrier på noen retter også,

En travel førjulstid. Mor koser seg glugg i hjel med en fri dag, blir en stund til neste gang tror jeg <3

xoxo Jacqueline

Scampi med cashew nøtter

Ingredienser :

1 kg scampi

1 bunt vårløk

1 lime

1 potte koriander hakket

1 pose cashew nøtter 

1 hvitløks fedd hakket

1,5 cm ingerfær rot raspet

2-3 ss soyaolje

1 ts gurkemeie 

Bland ingrediensene sammen. Vask limen og rasp skallet over,sammen med saften fra limen. Bland alt godet sammen og la det sta i 1 tine før det stekes. 

Serveres med ris 🙂 

xoxo Jacqueline