På Amerikansk jord :-)

Velkomstkomiten er på blass på JFK flyplassen,venter spent på deg gale Norske slektningen 🙂

Og da er 3 av 4 på plass 🙂 de ser ganske blide og fornøyde ut eter over 12 timer på reisefot,er greit og være fremme 🙂 Da er det bare og stupe ut i det yrende livet i New York,håper de får en fin opplevelse 🙂

xoxo Jacqueline

Jente kveld :-)

Da har vi koset oss med bakt potet med masse digg oppi.Vi er nå stapp mette og skal lene oss litt tilbake og slappe av og se litt på tv.

Men vi må jo tenne noen lys og gjøre det litt koselig på en fredagskveld også.Det er jo ikke veldig varmt så det da er det ekstra koselig med levende lys og roser på bordet.Slappe av legge bena høyt og se mord og mysterier.

Kos dere alle sammen  🙂

xoxo Jacqueline

Stille i huset.

Ja kl 0500 tok de med seg koffortene  sine og dro av gårde med store smil om munnene.

Disse dro avgårde på Ekebergsletta for og suge inn følelsen av og henge på Norway cup,da ble det fryktelig stille i huset.Men de er nå til bake og skal kose seg med baktpotet sammen med mor i kveld,jente kos 🙂

Ha en fin helg:)

xoxo Jacqueline

Avskjed :-(

Ja nå styrer og pakker de rundt meg her,prøver kjær og står på være en.Noen tar ansiktsmaske og fjonger seg opp for turen,det er de to yngre damene da :-)De blir nok klare til og dra avgårde til Gardermoen kl 0500,da er det New York neste for dem.

Mens mor som må vinke farvel og bli hjemme håper på at sommervarmen kommer nå.Hun vil jo også kose seg litt,om det ikke blir annet en ute i egen hage.Da er det ikke annet og gjøre en og ønske samboer og datter god tur.

xoxo Jacqueline

Kommer på trykk :-)

Syntes det er så utrolig stas og ha blitt spurt om og bidra med en oppskrift til “min favoritt” i helgebilaget til Romerikes Blad:) Det var heller ikke så vanskelig å finne min favoritt da 🙂 Den kommer på trykk i helgebilaget neste lørdag,det syntes mor er gøy.

Ha en fin dag alle sammen 🙂

xoxo Jacqueline

Gjørmebryting :-))))))

Det var nok mere gjørmebryting en fotballkamp i dag :-))))

Denne banen er det vel ikke mye som minner om en fotballbane annet en at det var et mål i vær ende.

Dette bilde er tatt ca to minutter inn i kampen da var draktene grønne,det varte ikke stort lenger nei :-)))

Disse her fant ut at de skulle ta en nærmere titt på banen i pausen :-))))

Men jentene de er virkelig gode de i gjørmebryting,vant jo 8-0.Tror ikke de har hatt det så gøy i en kamp før jeg,latteren satt løst der de skle rundt i gjørma 🙂 dette var en meget underholdene kamp ja.

Denne her måtte kle av seg før hun fikk komme inn i bilen 🙂 

xoxo Jacqueline

Mamman min <3

Jeg er så utrolig glad for at jeg har den mamman jeg har,hun er en av mine beste venner hun.Vert der for meg i tykt og tynt har hun,ble nok ikke så glad når jeg ble gravid som 16 åring.Men hun sa dette gjør vi det beste ut av,og sto bak meg hele veien.Hun er utrolig glad i alle sine barnebarn,men jeg tror Philipe har en spesiell plass i hennes hjerte. For hadde ikke hun vert der og støtte meg hadde det vart vanskelig for meg og gått frisørlinja.Hun ga mye av seg selv til meg og Philipe så jeg kunne gjennomføre det.

For mange år siden fikk jeg denne i gave av mamma,og jeg har virkelig tatt henne på ordet 🙂 Det har blitt mange telefoner ja,og hun har hørt på meg og mine problemer.Men jeg har også vert der for henne i tykt og tynt også,for alle har vi vårt.Hun forstår meg og jeg henne,vi er mor og datter.Hun har vert der og gjort en kjempe jobb mens pappa var på sjøen.

Min mamma er en utrolig klok dame som vet hun har gjort sine feil og dømmer ingen,hun vet at kua også har vert kalv.Snill og omtenksom,har nok tekt mer på andre en seg selv.

Hun fortjener en stor bukett med roser,og det skal hun få <3 Det er ikke noen som kan erstatte mamma,hun har gitt meg livet! Bert meg fram i 9 måneder,og pint seg gjennom min fødsel.Som var litt kjapp,denne dama hadde det travelt hun :-))) Og det har jeg fortsatt med :)) Hun har lært meg mye,god folkskikk,stå for det du mener,være den du er,ha et åpent syn,være der for de som lar deg være der og det er ikke for sent og lære.Jeg elsker mamman min jeg <3

xoxo Jacqueline

 

Jordbærsorbet :-)

Har fått litt dilla på og lage forskjellig is og sorbet , jordbærsorbet var en suksess  🙂

Kok opp 1,5 dl vann og 1 dl sukker.Rens og knus nesten en hel kurv jordbær,spar noen til pynt. Ha de knuste bærene oppi vann og sukker blandingen og kok opp på ny. Sett det kaldt til avkjøling.

Stivpisk 2 eggehviter.Ha bærblanding og eggehvitene opp i ismaskinen og la den stå og gå til det har fått den rette konsistensen 🙂

Helt greit og ha lager av forskjellige smaker i fryseren 🙂

xoxo Jacqueline

Er godt i gang :)

Mor er godt i gang,men man må jo også ta seg tid til å kose seg litt også 🙂 Så lunsj,kaffe og noen sider i boka må jeg ta meg tid til nå 🙂

Denne lille karen er blitt plassert i den lille hundegården………..

Pepsi og Chanel har fått plass i den store hundegården,slik at mor får renset huset for støv og hundehår. Det er en kortvarig lykke for det går ikke lenge etter at de er kommet inn at det er hundehår og finne :- Men det er mitt valg og ha dem,så her er det bare og vaske og smile 🙂

Ha en fin dag

xoxo Jacqueline