Fich and chips.

Remulade :

3 dl rømme

1,5 dl majones

Skallet av en sitron

Saften av 0,5 sitron

1ss hakkede kapers

1 ss hakkede sylteagurk

0,5 ts salt

1st sukker

1 ts karri

1 ss grov snep

1ts hvitløkspulver

3 hardkokte egg i biter.

Bland alle ingrediensene i en bolle 🙂

Chips:

Vask potetene godt og del de i båter med skallet på.Legg de i en bolle med kaldt vann for og skylle av litt.Tørk de godt og friter.

Del opp fisk etter ønske i passe stykker. Ha en bolle med hvetemel,salt,pepper og litt hvitløk,en bolle med pisket egg og en bolle med brødkrumme.Vend fiskestykkene i bollen 1-2-3 og friter 🙂

xoxo Jacqueline
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg