I går måtte jeg lage en kalkun,Julian skulle jo ha saus han 🙂
Så i dag ble det rester til middag,kalkunsalat.
Da starter man jo med rester av kalkun som jeg pakker inn i folie og varmer litt på i ovnen.
2 hjertesalat
1 granateple, halve i salaten og den andre halvdelen presses og has i dressingen
1 eple
1 liten rød løk
0,5 agurk
1 klase blå bruer
10-12 sukkererter
1 sitron
1 liten boks valnøtter
God olivenolje
Balsamico
salt og pepper
Kutt opp kalkun,frukt og grønsaker og legg det lagvis,rasp litt sitronskal over.Bland saften av en halv sitron,like mye saft fra granateple og balsamico,så dobler du mengden med olivenolje,smak til med salt og pepper.Blandes godt sammen.
Strø den andre halvdelen av granateple over salaten,hell over dressingen.Serveres med godt brød 🙂
Så der er nok mange som blir sittende igjen med litt rester av en hel stor kalkun tenker jeg.Bare og slå seg løs og lage noe godt av restene 🙂
xoxo Jacqueline