Endelig klarer jeg å få til et anstendig sukkerbrød!

Etter mange år med irritasjon og frustrasjon over paddeflate, salrygget sukkerbrød, har jeg JIPPI endelig funnet en oppskrift som også jeg klarer å få til. Så nå kommer jeg til å gå fra å holde meg langt unna bløtkakebaking til bursdager til å slå meg helt løs å bli veldig stolt av kakene mine, og ikke bare bake de til bursdager men finne hver en anledning til en fest. 

OPPSKRIFT:

8 egg

270g sukker

135g potetmel

135g hvetemel

2,5 ts bakepulver

 

FREMGANGSMÅTE:

Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis, rør det tørre sammen å sikt i eggedosisen. Vend forsiktig sammen med en slikkepott, slik at det ikke er noe luftlommer med mel i røren. Sett formen midt i kald ovn på 170 grader, stekes i ca 30 minutter.

 

 

 

xoxo Jacqueline

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg