Ja så ble det bare meg og gubben til middag i dag. På travle helger blir det middag sent i dette huset. Fine folk spiser sent,heter det seg jo.I dag ble det andebryst i appelsinsaus på menyen.En romantisk middag for to,hi hi ;-))))
Her kommer oppskriften
2 andebryst.
Snitt anden i skinnet,salt og peppre.Stek på middels varme med skinnsiden ned til den er blitt sprø ca 7 min.Stekes bare på den ene siden.Sett i ovnen på 130 grader med steketermometer på 55 grader i ca 15 min.
5 poteter skrelles å skjæres i terninger,kokses i usaltet vann til potetene er møre.Tøm av vannet,å mos potetene.Ha i en god klikk med smør,salt og spe med fløte til passe konsistens.Ha i pepper og noen dråper Trøffelolje.
Appelsinsaus
0,5 ts sukker
3 dl presset appelsinjuice
3 ts kjøttkraft
2 sjalotteløk
Salt og pepper
Hell appelsinjuicen og sukker i en stekepanne,hell på kjøttbuljongen.Kok på og smak til med salt og pepper,visp inn smøret.Bland inn den hakkede løken.
xoxo Jacqueline
Nyt resten av lørdags kvelden!
Victoria Wisløff: Takk 🙂