Bare to til middag.

Ja så ble det bare meg og gubben til middag i dag. På travle helger blir det middag sent i dette huset. Fine folk spiser sent,heter det seg jo.I dag ble det andebryst i appelsinsaus på menyen.En romantisk middag for to,hi hi ;-))))

Her kommer oppskriften

2 andebryst.

Snitt anden i skinnet,salt og peppre.Stek på middels varme med skinnsiden ned til den er blitt sprø ca 7 min.Stekes bare på den ene siden.Sett i ovnen på  130 grader med steketermometer på 55 grader i ca 15 min.

5 poteter skrelles å skjæres i terninger,kokses i usaltet vann til potetene er møre.Tøm av vannet,å mos potetene.Ha i en god klikk med smør,salt og spe med fløte til passe konsistens.Ha i pepper og noen dråper Trøffelolje.

Appelsinsaus

0,5 ts sukker

3 dl presset appelsinjuice

3 ts kjøttkraft

2 sjalotteløk

Salt og pepper

Hell appelsinjuicen og sukker i en stekepanne,hell på kjøttbuljongen.Kok på og smak til med salt og pepper,visp inn smøret.Bland inn den hakkede løken.

xoxo Jacqueline

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg