Siden det er to ” lørdager” denne uken,blir det sen mat i dag også.Bakt potet med masse digg i,kylling,bacon,ost,mais,løk,reker,rømme og masse smør 🙂
Jeg liker best kjøttet på kyllinglåret,så jeg kjøper stort sett bare det.Jeg beiner det ut å marinerer det litt. Men i en bakt potet er det jo bare og slå seg løs, der kan man bruke så mye.Rester fra tacoen er fin og bruke 🙂
Når jeg bener ut kylling koker jeg kraft av bena,fint til supper.
Når jeg koker kraft av kyllingbein, da bruker jeg som regel :
Løk, gullrøtter, epler, purreløk, kålrot, stangselleri, salt og pepper. Med andre ord så tar jeg en raid i grønnsaks skuffen.
Først bruner jeg kyllingbeina i en kjele, så har jeg i litt olje og grønnsaker som jeg lar bli blanke før jeg har oppi vann. Jeg har i nok vann til at det dekker bein og grønnsaker. Jeg har i 5-6 pepperkorn og et laurbærblad, og lar dette trekke på svak varme i 1-2 timer.
Så lar jeg det kjøle seg ned, før jeg putter det i bokser og setter det i fryseren. Og da kan jeg bare forsyne meg med kraft etter behov 🙂
XOXO Jacqueline
Det så veldig godt ut! 🙂
Du hadde fin blogg, ha en strålende søndag.
Ta gjerne en titt på min, om du ønsker det.
Serr. Dette så så godt ut 🙂
FashionPlanet: takk takk 🙂 fin blogg du også 🙂
eb: takk for det 🙂