Har fått meg en blund på en par timer,og en dusj :-)nytt og bedre menneske nå jo!!!!!Bella og Elena er dratt til pappa,Adrian og Cassandra er dratt på VG topp lista.Hva i all verden da er det jo bare meg og gubben da jo :-)Da er det bare og lage en bedre middag for to da jo <3
Begynner og bli en stund siden det var bare oss to så det går helt bra for meg det ;-)Så da disket jeg opp med hvalbiff ,oppstekte poteter og soppstuing.
Oppskrift
Jag kokker alltid opp litt mer poteter enn det jeg bruke en dag eller to i forveien. Å steke opp nykokte poteter ,gir ikke like bra resultat da dem har lett for og løse seg litt opp.Kutt opp poteter og stek dem i smør i panna.
Hvalbiffen krydres med salt ,pepper,paprika,sennepsfrø og hvitløk.Brunes i panna på høy varme,må stekes for lenge. Settes i stekeovnen på 100 grader,sammen med potetene mens man lager soppstuingen.
Soppstuing
1 løk
6-7 champignon i skiver
1 hvitløk fedd
2 dl kremfløte
Salt,pepper og basilikum
smør/olje til steking
Skrell løken og hakk den,stek den blank i smør eller olje,knus hvitløken og la den steke med i ca 30 sek.Hell i fløten og ha i soppen.La dette koke til det tykner ca 10 min.Smak til med salt,pepper og urter…..legg det opp på tallerken og server 🙂
Etter denne uka så fortjener et ett glass eller to også tenker jeg 😉
xoxo Jacqueline