Ja i dag ble det middag for to.Pasta med trøffler,parmesan og serrano skinke,raskt og smakfullt.
Oppskrift
400 g pasta
oliven olje extra virgin
5 ss hvitvin
1 fedd hvitløk
50 g smør
30 g trøffel,kan erstattes men ca 0,5 ts trøffelolje
litt salt
Parmesan
Serrano skinke
kok pastaen i lett saltet vann til den er “al dente”Hell av kokevannet og venn inn litt olje.Kok på hvitvinen tilsett finhakket hvitløk og smør.Høvl over tynne skiver med trøffel før smøret vendes inn i pastaen.server med tynne skiver av Serrano skinke og høvl parmesan over.
Trøffler og Trøffelolje har jeg fått i gave hos min snille datter Shari som jobber på MENY.Hun skaffer mamman sin alt hun ikke får tak i på butikkene her hjemme:-)
xoxo Jacqueline
0 kommentarer