Ja i dag måtte jeg finne på noe raskt til middag.Arnt skulle på dugnad i lysløypa,og Elena skulle spille kamp.
Så det ble kyllinggryte mede ris i dag.
Kyllinggryte med ris.
Jeg bruker 5 store kyllinglår som jeg bener ut og marinerer,liker låret på kyllingen best jeg 🙂 kyllingfilet er også fint og bruke til dette.
Marinerer med olivenolje,soyasaus,hvitløk,chili paste,paprikapulver og gurkemeie jeg. Men her er det bare og slå seg løs,eller kjøpe det ferdig marinert.
1 rødløk
En halv purreløk
1 paprika
7-8 champinjong
1 beger creme fraiche
Stek kyllingen i litt olje.Kutt grønsakene,ha dem oppi panna og la det surre 2-3 min.Vend inn creme fraiche og la det trekke i 2-3 min.Serveres med ris og bladpersille.Det var det ja 🙂
xoxo Jacqueline
0 kommentarer