Dagens meny

Ja til hovedrett var det hvalbiff,champinjoner,fløtesaus og ovnsstekte poter og salat.

Nydelig frisk salat slik vi fikk den til Jamie Oliver menyen vi spiste på hotellet i Fredrikshavn.Baby leaf salat,feta ost,jordbær,blåbær,bjørnebær og rømmedressing .

Desserten var vannmelon sorbet,vaniljeis,friske bær og mandelflarn.

Oppskrift på mandlflarn:

100 g skållede mandler

1 dl sukker

100 g smør 

2 ss hvetemel

2 ss føte

1 ss lys sirup

Fin hakk mandlene,bland alle ingrediensene i en kjele og varm opp uten at det koker.Legg små klatter på bakepapir,ha stor avstand da det de flyter ut en del.stekes.Stekes ved 170 grader i 6-8 min,til de har fått en gyllen farge.Avkjøl litt før de tas av bakepapiret og formes hvis ønskelig.Jeg la de over en vinflaske :-)Mmmmm knasende gode disse 🙂

Bare prøv 🙂

xoxo Jacqueline

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg