Ja til hovedrett var det hvalbiff,champinjoner,fløtesaus og ovnsstekte poter og salat.
Nydelig frisk salat slik vi fikk den til Jamie Oliver menyen vi spiste på hotellet i Fredrikshavn.Baby leaf salat,feta ost,jordbær,blåbær,bjørnebær og rømmedressing .
Desserten var vannmelon sorbet,vaniljeis,friske bær og mandelflarn.
Oppskrift på mandlflarn:
100 g skållede mandler
1 dl sukker
100 g smør
2 ss hvetemel
2 ss føte
1 ss lys sirup
Fin hakk mandlene,bland alle ingrediensene i en kjele og varm opp uten at det koker.Legg små klatter på bakepapir,ha stor avstand da det de flyter ut en del.stekes.Stekes ved 170 grader i 6-8 min,til de har fått en gyllen farge.Avkjøl litt før de tas av bakepapiret og formes hvis ønskelig.Jeg la de over en vinflaske :-)Mmmmm knasende gode disse 🙂
Bare prøv 🙂
xoxo Jacqueline
Så mye god mat da 🙂 Har aldri laget mandelflarn ,men det hørtes jo ganske greit ut..kanskje jeg prøver en dag…God helg 🙂
annebe: Det er meget enkelt å lage.smaker nydelig 🙂 børr prøves :-)God helg til deg også <3
,