Sprø kylling

I går hadde jeg sprøstekt kylling med ris og salat til middag.Det er meget sjelden fatet blir tomt i dette huset,men det ble det i går 🙂

Detter er enkelt og lage og smaker nydelig. Jeg bener ut kyllinglår for det er det jeg liker best,saftige og gode.Så kutter jeg snitt i skinnet krydrer med salt og pepper.Varmer opp tørr panne,og legger kyllingen i med skinnsiden ned.Steker til den er gyllen og fin,snur og gjennomsteker.Sprøtt,meget smakfullt og enkelt 🙂

Servert med ris og salat.Salaten er av grønnsalat etter ønske,purreløk,agurk,tomat,rød paprika,vannmelon,bjørnebær og presset sitron over 🙂

Ha en fin dag 🙂

xoxo Jacqueline

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg