Steinbitfilet med bacon,potet og sellerirot purre med trøffelolje,smørdampede grønnsaker,og saus med sopp 🙂
Ingrediensene er klare til bruk 🙂
Fisken er krydret og kommet seg i panna 🙂
Grønsakene har kommet seg i kjelen,og ligger og koser seg i SMØR 🙂
Poteter og sellerirot kuttet i terninger,og kokes møre.
Moser potetene og selleriroten,har i 2 gode klikker med SMØR og fløte til den har passe konsistens.
Purren smaksettes med salt,pepper,hvitløk og noen dråper av denne magiske lille flasken med trøffelolje 🙂
Smelt 50 g SMØR ha oppi en sjalottløk i små biter som blankes,tilsett 1 ss mel.Spe med ca 0,5 l fiskekraft,hakk en stor sopp og ha oppi.Tilsett litt fløte,sitron,salt og pepper.Hakk persille og ha oppi til slutt,da har du en grei saus til fisk 🙂
God middag 🙂
xoxo Jacqueline
Elsker fiske middag, så takk for variasjons tips, det kan en trenge noen ganger 🙂
annebe: Jeg er veldig glad i alt som kommer fra vannet,mye deilige retter og lage 🙂 Kommer nok fler på bloggen 🙂