Fisk til middag :)

Steinbitfilet med bacon,potet og sellerirot purre med trøffelolje,smørdampede grønnsaker,og saus med sopp 🙂

Ingrediensene er klare til bruk 🙂

Fisken er krydret og kommet seg i panna 🙂

Grønsakene har kommet seg i kjelen,og ligger og koser seg i SMØR 🙂

Poteter og sellerirot kuttet i terninger,og kokes møre.

Moser potetene og selleriroten,har i 2 gode klikker med SMØR og fløte til den har passe konsistens.

Purren smaksettes med salt,pepper,hvitløk og noen dråper av denne magiske lille flasken med trøffelolje 🙂

Smelt 50 g SMØR ha oppi en sjalottløk i små biter som blankes,tilsett 1 ss mel.Spe med ca 0,5 l fiskekraft,hakk en stor sopp og ha oppi.Tilsett litt fløte,sitron,salt og pepper.Hakk persille og ha oppi til slutt,da har du en grei saus til fisk 🙂

God middag 🙂

xoxo Jacqueline

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg