Vinneren bestemte.

Elena valgte at vi skulle ha entrecote med mors Bernaisesaus,det var jo et greit valg på en lørdagskveld 🙂 Enkelt og raskt og lage etter en dag på hundeutstilling.

Oppskrift på bernaisesaus :

 150 g smør

2 ss fin hakket sjalottløk

1-2 ts estragon

1 persillekvast

2 ss hvitvinseddik

2 ss vann

3 eggeplommer

ha sjalottløk,eddik,estragon og persillekvasten i en kasserolle.La dette kokke opp på høy varme,la væsken fordampe mens du rører.Tilsett 2 ss vann,ta ut persillekvasten.smelt smøret og la det kjølne litt.

Varm opp et vannbad,og pisk eggeplommene sammen med esensen.Vannbadet skal ikke koke,ta det av varmen og pisk inn smøret litt og litt av gangen. Pisk godt til sausen er tykk og luftig.Smak til med hakkede krydder urter,salt og pepper.

Der har du en nydelig saus til biffen 🙂

xoxo jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg