900 g kylling kjøttdeig
1 hakket løk
2 fedd hakket hvitløk
1 hakket Chili
2 dl brødkrumme
2 egg
1 ts salt
1 ts pepper
1 ss potetmel
hakket basilikum og mynte
Bland alt sammen,trill passe store boller. Stekes og has i tomatsausen.
Tomatsaus
2 fedd hakket hvitløk
1 chili
1 hakket løk
2 gulerøtter i små terninger
1 stang stangselleri i biter
4-5 sopp
2 bokser hakkede tomater
3 ss soyasaus
2 ss worcestersaus
1 ss balsamico eddik
1 ts timian
1 ts basilikum
1 ts oregano
0,5 ts kanel
Blank løken i en panne,ha i gulerot,hvitløk,chili,sopp og stangselleri. Ha i tomatpure og surr den sammen med grønnsakene i 2-3 min.Ha så i de hakkede tomatene og gi det et opp kok. Ha sausen over kjøttbollene og la det stå og trekke i 10-12 min,mens du koker pasta 🙂
xoxo jacqueline
0 kommentarer