Da har jeg stekt horn til skolematen i morgen,så da er jentene fornøyde 🙂
Jeg bruker vanlig familieskinke, Philadelphia med hvitløk og urter,litt salt og pepper. Philadelphia er like god når hornene er kalde,blir ikke hard som vanlig gul ost. Dessuten har den jo mer smak 🙂
Deigen gir sprøe fine horn :
250 g smør
1 l melk
1 pakke gjær
2 ts salt
1 ts sukker
Ca 1,8 l hvetemel
Hiver alt oppi kjøkkenmaskinen,så får den gjøre jobben 🙂 Hever deigen til det doble,baker ut hornene og etter hever 1 times tid.Pensler med egg,har på valmuefrø hvis jeg ønsker det.
Ble 32 horn ,så det ble varme horn til kvelds også <3
xoxo Jacqueline
6 kommentarer
Åhhh herregud nam!
– legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din fast 😀 – eller er vi kanskje venner 🙂 ?
Tine: Det skal jeg gjøre Tine 🙂
Caroline: Du må prøve 🙂
så veldig godt ut!
Kamilla Haaland: Takk takk 🙂