Provencialsk kanin :-)

Oppskrift :

1 kanin uten rygg

Olivenolje til steking

2,5 dl hvitvin

2-3 ss hvetemel

salvie.timian og laurbærblad

Noen hvitløk fedd etter smak

1 stor grovhakket løk

Salt og pepper

Sorte oliven

Noen dråper trøffelolje

Ris,bønner eller brød til servering 🙂

salt og peppere kjøttet og brun det,legg løk.hvitløk og urter imellom kjøttbitene,og la det putre i en halv times tid .hell over hvitvinen ,dryss over hvetemel og vend bitene.La putre videre i en halv times tid,vend forsiktig under veis.Krydder etter smak og noen dråper trøffelolje 🙂

Serveres med ris,bønner eller godt brød 🙂

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg