Innbakt svinekjøtt/ bleksprut i sursøt saus.

Her kommer det et forslag til fredags kos fra meg 🙂


 

Jeg bruker 1kg kjøtt,det blir masse.Så normale folk kan kutte litt ned på kjøttet. Marineres i 3 ss soyasaus,2 ss mazenna,30-40 min.

Saus :

1 dl sukker

3-4 ss ketchup

ca 1 dl hvitvinseddik

4 ss soyasaus

2 dl vann

løk,paprika,vannkastanjer,stangselleri,gulerot og ananas.Blandes sammen i en gryte og kokes opp.

Røre til innbaking:

2 dl hvetemel

2 dl mazenna

2 egg skilt

2 ss rapsolje

2 dl øl

Bland alt unntatt eggehvitten som stivpiskes og vendes inn tilslutt.

xoxo Jacqueline

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg