Flesk,duppe og rotmos.

I dag ble det flesk,duppe og rotmos til middag Nydelig og lett og lage

Rotmos :

1 passe stor kålrot

2 store gulerøtter 

3 poteter

En halv sellerirot 

2-3 ss SMØR

Litt hakket persille

Salt og pepper

Jeg kjører den med stavmikseren.

Duppe :

75 g smør

3 ss hvetemel

Spe med melk til du får en tykk saus.La den stå og trekke under omrøring i 20 min,mens du steker flesket. Tilsett salt,nykvernet pepper,muskatnøtt og litt sitronsaft .

God og mett i dag også jo 🙂

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg