oppskrift :
7 dl melk
1 pose tørr gjær
1 ts salt
2 ts sukker
75 g smør
3 ss olivenolje
Ca 1,2 kg hvetemel
Smelt smøret,hell melken i kjelen og la det få en liten lunk. Jeg har alle ingrediensene i kjøkken maskinen og kjører til en smidig og fin deig. Lar den heve i minst 40 min før jeg triller ut rundstykkene. Hever så i minst 40 min,viktig og heve lenge da blir de luftige og fine. Pensler med sammenpisket egg,drysser over raspet ost.Stekes på 180 grader i 10-12 min 🙂 Så er skolematen klar 🙂
xoxo Jacqueline
2 kommentarer
Jeg liker godt å bake, så veldig godt ut med ost på toppen, det skal jeg forsøke en gang 🙂
Til ei suppe må det jo være helt perfekt 🙂 🙂
annebe: De er veldig gode 🙂 Prøv du kommer til og like det 🙂