Fiskesuppe

Oppskrift :

2 Sjalottløk

1 gulerot

1 liten fennikel 

3 ss olje

2,5 dl hvitvin

1 kg blåskjell 

Kutt opp grønnsakene i små terninger,blank det litt i oljen.Tilsett hvitvin og blåskjell,damp det til skjellene har åpnet seg. Ta ud skjellene og kast de som ikke har åpnet seg.

Ca 1 kg fisk etter ønske

0,5 kg urensede reker

3 egg

1 boks rømme

3 ss hvetemel

1 l fiskekraft/buljong

Gressløk

Hell fiskekraften i kjelen med blåskjell kraften.Rist ut 3 ss hvetemel i litt vann,tilsett litt og litt til kraften tykner litt.ha fisken i  biter opp i suppa,tilsett 1 beger rømme og sammenpisket egg som vendes inn.La det trekke i 5 min,strø så over reker og gressløk. Serveres med varme rundstykker med masse smør mmmmmmm 🙂

xoxo Jacqueline

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg