Lam provencale

1 kg lammebog

Olje til steking

Salt og pepper

Brun kjøttet helt eller i terninger,da blir det litt fortere ferdig.Ha det oppi en ildfast form.

Kutt opp i småterniner :

1 løk

1 gulrot

1 pastinakk

0,5 purre

1 paprika

2 fedd hvitløk

3 ss sorte oliven.

Grønnsakene has over kjøttet sammen med 2 dl kraft.Bakes i ovnen på 170 grader til grønnsakene er møre ca 40 min.

Rosmarin og sitron poteter :

15 små poteter

Extra virgine olivenolje

Salt og pepper

2 kvister med rosmarin

1 sitron

Ny vaskede poteter vendes inn i oljen,saltes og peppres.Bakes i ovnen på 180 grader i ca 20 min. ta de ut og bland inn fin hakket rosmarin og revet sitronskall. 

 xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg