1,2 kg lammekjøttdeig
1hakket løk
2 dl brødkrumme
2 egg
1 ss potetmel
2 ss hakket mynte
Salt og pepper
Bacon
Bland alt godt sammen og form kjøttbollene og trykk de litt ned.Surr bacon rundt kanten,som festes med en litten pinne.Stekes i panne på middels varme til de er gjennomstekt.
500 g elefantbønner
2 poteter
1 hel hvitløk
1 gulrot
2 tomater
1l karft
0,5 l lann
salt og pepper
Ha alt oppi en kasserolle og la det stå og trekke i 40 min.Ta ut poteten,hvitløken og gulroten og legg i en bolle,kryn det og spe på med kraf til det blir passe tykkt.Sil av bønnener og bland inn i balandingen av potet,hvitløk,gulrot og kraft.Anrettes på tallerken med litt god olje på toppen 🙂 Godkjent av jentene :-))
xoxo Jacqueline
0 kommentarer



