Oppskrift på Gulasj :
800 g kjøttdeig
4 gulerøtter i skiver
5 poteter i små terninger
300 g champignoner
2 finhakket løk
3 hakkede hvitløksbåter
0,5 sellerirot i blter
3 ts karve
4 ts paprikapulver
2 bokser hakkede tomarer
6 dl vann
2 hønsebuljongterninger
Salt og pepper
Stek kjøttdeigen,ha den over i en gryte.Sur løk og hvitløk til den blir balank,ha den over i gryten.Del soppeni mindre blter,stek den raskt og ha den i gryten.Hell på tomatene,vann og smuldre i buljongen.Tilsett paprika,karve,salt og pepper.Legg i grønnsakene og la det kokke 15-20 min,til grønnsakene er møre. Smak til med mere krydder hvis det er nødvendig.
Jeg serverer potete og sellerimos til.
xoxo Jacqueline
2 kommentarer
Så deilig ut..kanskje jeg prøver å lage…liker sånn mat..men her hadde vi valgt karbonade i steden for kjøttdeig..funker sikkert det også..:)
annebe: Ja det er jeg ganskesikker på at det gjør :-)Det var en rask og grei Mandagsmiddag 🙂