Brennhet kylling.

 

6 kyllinglår eller kyllingfilet

Rapsolje til steking

1 ts salt

1 ts pepper

2 røde paprikaer

2 hvtløsfedd

12 skiver corizo pølse

2 ts sukker

1 chili

1-2 ts kajennepepper

2 bokser hakkeder tomater

300 g poteter

8 dl kyllingkraft

250 g rensede reker

Stek kyllingen i olje,krydre med salt og pepper.Sett den til side på en tallerken. Fres hvitløk,paprika og corizo et par min.Tilsett  sukker,kajennepepper,tomat,potetterninger og kyllingkraft.Legg i kyllingen og la koke i ca 15 min til potetene er møre.Dryss rekene over like før servering 🙂

 

xoxo Jacqueline 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg