Taco med gresskar og pølse.

Chili og koriander salsa :

1 rød chili

1 grønn jalapenochili

1 hvitløksfedd

1 ss presset sitron eller lime

3 ss rapsolje

salt

Fjern frøene og hakk chilien, hvitløk og koriander .Bland alt sammen med limesaft,olje og salt.

1 kg gresskar

5 ferskpølse etter smak

1 ring corizo pølse

2 løk

olje til steking

2 ss fajitaskrydder

salt og pepper

Skrell,fjern frøene og skjær gresskaret i terninger.Kok dem nesten myke i lettsaltet vann 5-8 min. 

Fjern skinnet fra pølsene og hakk innmaten,skarell og hakk løken.Stek pølsene i tørr stekepanne i 3-5 min,legg over på en tallerken. 

Stek løken myk og gyllen i olje,legges til side sammen med pølsa.

Stek gtesskarterningene i olje i  ca 3 min,mos dem litt med en gaffel.Ha pølse,løk og fajitaskrydder oppi sammen med gresskaret.Smak til med salt og pepper .

Serveres med vareme tortilalomper og raspet ost.

xoxo Jacqueline 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg