Chili og koriander salsa :
1 rød chili
1 grønn jalapenochili
1 hvitløksfedd
1 ss presset sitron eller lime
3 ss rapsolje
salt
Fjern frøene og hakk chilien, hvitløk og koriander .Bland alt sammen med limesaft,olje og salt.
1 kg gresskar
5 ferskpølse etter smak
1 ring corizo pølse
2 løk
olje til steking
2 ss fajitaskrydder
salt og pepper
Skrell,fjern frøene og skjær gresskaret i terninger.Kok dem nesten myke i lettsaltet vann 5-8 min.
Fjern skinnet fra pølsene og hakk innmaten,skarell og hakk løken.Stek pølsene i tørr stekepanne i 3-5 min,legg over på en tallerken.
Stek løken myk og gyllen i olje,legges til side sammen med pølsa.
Stek gtesskarterningene i olje i ca 3 min,mos dem litt med en gaffel.Ha pølse,løk og fajitaskrydder oppi sammen med gresskaret.Smak til med salt og pepper .
Serveres med vareme tortilalomper og raspet ost.
xoxo Jacqueline