Purre og potetsuppe.

25 g smør

2 store purre,finsnittet

250 g poteter skåret i terneinge

1 løk grovhakket

7,5 dl hønsekraft,eller buljong

3 dl melk

salt og pepper

1ss hakket gressløk

Smelt smøret,ha i purre,poteter og løk,rør godt om.La grønnsakene surre på svak varme i 15 min,eller til at grønnsakene er myke,under lokk.Rør om ofte slik at grønnsakene ikke blir brune.

Hell i kraften og melken,smak til med salt og pepper.Gi det et oppkok.Senk varmen,la det små koke i ca 20 min,eller til at grønnsakene er møre.

Kjør suppen glatt med stavmikseren.Smak eventuelt til med litt mer salt og pepper,varm opp igjen til kokepungtet.Serveres med et dryss av gressløk 🙂

xoxo Jacqueline 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg