Leverpostei

oppskrift :

1 kg storfelever

0,5 kg flesk

2 sjalottløk

8 ansjosfileter 

4 egg

3 dl fløte

2 dl melk

8 ss hvetemel

1 ts salt

1 ts nellik

1,5 ts allehånde

1,5 ts pepper

Del lever og flesk i mindre biter.Kjør først lever,flesk,ansjos og løk i kjøkkenmaskinen.Tilsett resten av ingrediensene og kjør til en Jevn blanding.

Fordel i formet,stek posteien ved 170 grader i 1 time og 15 min i vann bad.

Da sier jeg god jul 🙂

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg