Fisk,ja greit da.

På lørdag spurte jeg alle i huset om hva de hadde lyst på til middag,ingen kom med noen ønsker.Så når jeg kom hjem fra butikken å annonserte at det ble fisk siden ingen hadde kommet med noe ønske fikk jeg litt lunkent ok da 🙂

Men når maten kom på bordet fikk pipa en annen låt,og tallerkenen ble tom gitt 🙂

Her har jeg brukt butterdeig som jeg har risset en kant i  ,så løftet av lokket etter steking.Da blir den fin og fylle oppi med hva man skulle ønske 🙂

Så har jeg hakket en sjalottløk og fennikel og blanket det i 50 g smør,helt over 2 dl hvitvin som jeg har latt kokke opp.Tilsett 1 ss hvetemel og spe med fiskekraft og fløte til en passe tykk saus,ha oppi 2 dl raspet ost som smelter inn i sausen.Smak til med salt,pepper,muskatnøtt og presset sitronsaft.

Legg varme fiskestykker og reker i butterdeigen,hell over saus og pynt med kreps.

Servert med ovnsstekt blomkål.Rens blomkålen sett den i en ildfast form med en smørklatt på toppen i ovnen på 180 grader,30-40 min alt etter størrelsen.

xoxo jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg