Andebryst i appelsinsaus

oppskrift :

2 andebryst

Salt og pepper

05 dl hvitvin

0,5 dl raft

1,5 dl presset saft fra appelsin,ca 2 appelsiner

2 ss balsamicoeddik

2 ss smør 

Lag rutemønster i skinnet på andebrystet,salt og pepper på begge sider så legges den i tørr panne med skinnsiden ned.Brun andebrystet i 6-7 min,snu det og stek 2 min på denne siden.Legg brystene i en ildfast form på 150 grader i 10 min mens du lager sausen.

Ta vare på andefettet i pannen og lag sausen ut fra dette.Tilsett vinen og appelsinsaften og la det koke inn noe.Ha i kraften og smak til med balsamicoeddik og litt sukker hvis det trengs.Monter sausen med smøret til slutt.

Serveres med potet og selleri mos og smørdampede grønnsaker 🙂

xoxo Jacqueline

 

.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg