oppskrift :
6 utbenede kylling lår snittes i skinnet,krydres med salt og pepper.Legges med skinn siden ned i varm tørr panne og brunes på begge sider.Ta de ut og legg de til siende. Brun 150 g bacon i biter i en panne med litt olje.1 hakket løk, 2 hakket hvitløkfedd,6 hakkede soltørkede tomater,1 rød paprika,5 sopp i skiver i biter og 1 chili blankes så sammen med baconet. Hell over 1 dl rødvin og la det koke opp,tilsett så 2 bokser med hakkede tomater og 2 dl kyllingkraft.Legg kyllingen tilbake gi pannen og tilsett 1 ss timian og 1 ss basilikum,ha så i sort og grønn oliven.La det stå og trekke i 20 min,smak til med salt og pepper.
Serveres med salat og godt brød til og dyppe i sausen 🙂
xoxo Jacqueline
4 kommentarer
Nam, det så godt ut 🙂
Make: Takk det er helt nydelig hvis du liker mat som smaker 🙂
Det så godt ut 🙂
Iselin Renée: Ja det var det,litt syden hejemme 🙂