oppskrift :
1 vaniljestang
6 dl fløte
1 dl sukker
3 plater gelatin
1 sitron saft og skal
Legg gelatin i bløtt i 5-6 min.
Ha fløte,sukker saften og skallet fra sitron i en kjele.Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene og ha dem i kjelen.Pisk godt så alt blander seg,ha i vaniljestangen også.La det koke opp,ta kjelen av platen og bland gelatinen godt inn. Hell blandingen i porsjonsformer og avkjøl i kjøleskap til den er stiv.Går litt fortere hvis man setter kjelen i litt kaldt vann og kjøler det ned før man har det i formene.
Ha en pose med blåbær i en kjele sammen med saften fra en halv sitron,3 ss sukker,en ss brandy,kok opp og ha i 1 ss maizena blandet med litt vann.Ta det av varmen og press det gjennom en sil.
Hell den kalde blåbæren på toppen av den stive panna cottaen. Klar til servering 🙂
Mmmmmmmm 😉
xoxo Jacqueline





Det så fristende ut 🙂
Iselin Renée: Var nydelig 🙂