Andalusisk kikertsuppe

Oppskrift :

1 hakket løk

2 hakkede hvitløkfedd 

2 selleristenger kuttet opp

1 hakket gulerot

250 g chorizo i skiver

00,5 ts paprikapulver

litt safran

1 boks hakkede tomater

13 dl kyllingkraft eller buljong

1 boks kikerter

125 g frisk spinat

salt og pepper

Stek grønnsakene i olivenolje,ha så i chorizoen.Rør inn paprikapulveret og safran,ha så i tomatene og kraften.La suppen koke i 20 min under lokk.Skyll kikertene og ha dem og spinaten i suppen,smak til med salt og pepper 🙂

En smaksrik suppe som er godt servert med brød til 🙂

xoxo Jacqueline

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg