Bakt skrei med oliven,kapers og løk

 Ha salt og pepper på torsken og bak den i ovnen i 8-10 min på 180 grader.

Søtpotetpure :

Ca 400 g søtpotet

1 appelsin

1 ss smør

1,5 ss olivenolje

Skrell og skjær søtpoteten i biter,kok den møre i vann med appelsinskal i.Hell av vannet,la det dampe bort overflødig væske.Kjør søtpotetene i en blender med smør,olivenolje og saften fra en halv appelsin.Smak til med salt.

Olivenblanding :

75 g smør

1 liten løk

2 kokte egg

15 sorte oliven

1,5 ss kapers 

Hakket persille

Skrell og grovhakk eggene. Smelt smøret i en kasserolle,tilsett finhakket løk og la det surre i 3-4 min.Tilsett eggene,kapers og olivenene,bland tilslutt inn finhakket persille.

xoxo Jacqueline

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg