Pasta med blåskjell

Oppskrift :

300 g pasta

1 kvast bladpersille

3 hvitløkfedd

0,5 chili

olivenolje

1 pakke blåskjell

1 dl hvitvin

12 små tomater

Kok pastaen al dente ,skyll den i iskaldt vann og sett den til side.

Del tomatene i to og skvis ut saften av dem.Hakk hvitløk og persille og surr i godt med olivenolje.Tilsett en skvett med vin og blåskjellene,la putre under omrøring til skjellene har åpnet seg.

Tilsett pasta og rør den inn i blandingen,når pastaen er varm strøs det litt persille over ved servering

xoxo Jacqueline

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg