Oppskrift :
5 dl lunket vann
11 dl hvetemel eller annet fint mel,jeg bruker det jeg bruker til pizza deig.
0,5 pose tørrgjær
1 ts salt
oliven olje 2 ss i deigen og til og tømme over
Maldonsalt
timian
Jeg bruker oliven eller soltørkede tomater i
Rør sammen ingrediensene til degien til en tykk grøtaktig deig.la den stå og heve “lenge” lag den gjerne dagen før og sett den i kjøleskapet,da blir den best.Ta den ut og trykk inn oliven eller soltørkede tomater om du ønsker.La den så stå og heve i 1 gjerne 2 timer,ha over godt med olje,dryss den med maldonsalt og timian.Stek den på nederste rille på 200 grader i ca 20-30 min. pensler på litt olje når jeg tar den ut også jeg 🙂
xoxo Jacqueline
2 kommentarer
åhh nam! 😀
Silje Eriksen: Det er saftig og deilig 🙂