Focaccia

Oppskrift :

5 dl lunket vann

11 dl hvetemel eller annet fint mel,jeg bruker det jeg bruker til pizza deig.

0,5 pose tørrgjær

1 ts salt

oliven olje 2 ss i deigen og til og tømme over

Maldonsalt

timian

Jeg bruker oliven eller soltørkede tomater i

Rør sammen ingrediensene til degien til en tykk grøtaktig  deig.la den stå og heve “lenge” lag den gjerne dagen før og sett den i kjøleskapet,da blir den best.Ta den ut og trykk inn oliven eller soltørkede tomater om du ønsker.La den så stå og heve i 1 gjerne 2 timer,ha over godt med olje,dryss den med maldonsalt og timian.Stek den på nederste rille på 200 grader i ca 20-30 min. pensler på litt olje når jeg tar den ut også jeg 🙂

xoxo Jacqueline

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg