Sjokoladekake med mascaponekrem og marshmallowfondant

Da er kaka jeg begynte med i går ferdig 🙂

Da startet jeg med sjokoladekaken jeg laget i går.Laget mascaponekrem og fylte den med 🙂

 oppskrift :

3 eggeplommer

3 ss sukker 

250 g mascaponeost

2 dl fløte 

3 eggehvitter

Pisk sukker og eggeplommer lyst og luftig,rør inn mascaponen.Pisk fløten og eggehviten stiv,vend det inn.

Delte kaken i to å dynket den med kaffe med litt Brandy i.Så fylte jeg den med mascaponekrem inni,så krem på utsiden.

Oppskrift på marshmellowfondant :

200 g marshmallow

2 ss vann

2 ss flott matfett

ca 200 g melis

Ha vann og marshmallow i en bolle og sett det i mikrobølgeovnen på full styrke til det smelter eller eser kraftig.

Rør inn matfettet og ha i melis litt etter litt.Kna melisen inn med hendene,blir den for bløt tilsett mer melis.

Kjevles ut og has på toppen av kaken.

Pyntet med sjokoladekrem :

100 g smør

300 g melis

1,5 ss kakao

3 ss kaffe

Røres sammen til en luftig krem.

xoxo Jacqueline

100 g smør

100 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg