Da er kaka jeg begynte med i går ferdig 🙂
Da startet jeg med sjokoladekaken jeg laget i går.Laget mascaponekrem og fylte den med 🙂
oppskrift :
3 eggeplommer
3 ss sukker
250 g mascaponeost
2 dl fløte
3 eggehvitter
Pisk sukker og eggeplommer lyst og luftig,rør inn mascaponen.Pisk fløten og eggehviten stiv,vend det inn.
Delte kaken i to å dynket den med kaffe med litt Brandy i.Så fylte jeg den med mascaponekrem inni,så krem på utsiden.
Oppskrift på marshmellowfondant :
200 g marshmallow
2 ss vann
2 ss flott matfett
ca 200 g melis
Ha vann og marshmallow i en bolle og sett det i mikrobølgeovnen på full styrke til det smelter eller eser kraftig.
Rør inn matfettet og ha i melis litt etter litt.Kna melisen inn med hendene,blir den for bløt tilsett mer melis.
Kjevles ut og has på toppen av kaken.
Pyntet med sjokoladekrem :
100 g smør
300 g melis
1,5 ss kakao
3 ss kaffe
Røres sammen til en luftig krem.
xoxo Jacqueline
100 g smør
100