oppskrift :
800 g kjøttdeig
1 stor løk hakket
1 stor gulerot i små biter
1 selleristang i små biter
1 chili hakket
2 hvitløkfedd hakket
5 sopp i skiver
2 bokset hakket tomat
2 ts tomatpure
1 ts estragon
1 Ts kanel
2 ts oregano
2 ts timian
1 ss basilikum
2 ss worcestersaus
1 ss balcamico
4 ss soyasaus
salt og pepper
noen dråper tabasco
sorte og grønne oliven
Olivenolje til steking
Brun kjøttdeigen og ha den over i en kjele.Surr løk,gulerot,selleri litt i olje til løken er blank ha så i hvitløk og chili.Surr så tomatpuren litt sammen med grønnsakene før du har i soppen og de hakkede tomatene.Tøm det så over i kjelen med kjøttet,tilsett resten av ingrediensene og la det stå og putre,jo lenger jo beder.
Fint og putte i fryseren og ta opp når en har det travelt 🙂
xoxo Jacqueline