Mor sendt sin kjære ut på fisketur så nå er det gjeddekaker på G.
Min kjære var snill da,for slik så den ut når jeg fikk den 🙂
Først fileterte jeg den og kuttet den opp i mindre biter som jeg strødde salt over og lot ligge og trekke i en time.
Oppskrift :
1 kg gjedde
3 ss potetmel
3 ts salt
1 ts pepper
3 fedd hvitløk
1 hakket løk
1 egg
180 g bacon
3 dl melk
1 dl fløte
1 fin hakket purre
Gressløk
Persille
Kutt opp baconet og kjør det i foodprossesoren til det er fin hakket. Ha oppi gjedda og kjør på pulsfunksjon til blandingen er grov hakket.Srtø oppi potetmel,krydder,hvitløk,løk og purre. Kjør farsen og spe med egg,melk og fløte til du har en litt seig masse med passe konsistens.
Stek gjeddekakene over middels varme i godt smør.
Kan fint serveres i brød som fiskeburger 🙂
xoxo Jacqueline